![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2023, 11:56 AM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
את תמיד יודעת מה שאת עושה
שולטת על כל מה שזז פה בסביבה מקבלת כל מה שאת רוצה גונבת את המרכז במסיבה ולמרות זאת שלחת אלי מבט ידעת שלי ממך אכפת ידעת שאצלי יהיה לך טוב ידעת שאדע איך לאהוב אני קלטתי אותך קולטת אותי אני קלטתי אותך אוהבת אותי אז אני מתקדם לעברך בחיוך אבל משום מה נענה בגיחוך את מתרחקת ואני מבין שהכול היה רק אצלי בראש למה שתביטי אל גבר משמין כמו בחורה מול ילדון בן שלוש אליי שלחת מבט כמו לכל העולם ואני נסחפתי יותר מכולם אני חשבתי שזה מבט שמזמין אבל זה היה רק מבט לא מבין איך לא הבנתי שאין לי סיכוי למה שבי תנסי להביט אני עכשיו רק רוצה ללחוץ על כיבוי ולגלוש לחלום שבו אני המחליט -------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2023, 13:06 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה,
עריכה: אני מדמיינת או שאתה תמיד עושה שירים על מישהי? הודעה זו נערכה ע"י לאוונדר ב Aug 13 2023, 13:07 PM -------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2023, 13:11 PM
|
||
מממ, לא, לא על מישהי מסויימת :)
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2023, 13:26 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2023, 13:34 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח זה חמוד.
אישית אני הייתי מאוד שמחה לראות אתך הולך גם לכיוונים אחרים. אתה כותב מאוד יפה, אתה מאוד כישרוני וזה יכול להיות מגניב אם תנסה מין, אממ סיפורים אחרים? כאילו זה שיר, אבל הרקע של השיר, אם אתה מבין על מה אני מדברת. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2023, 14:30 PM
|
||
הבעיה היא שאין לי זמן, אבל נראה
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |