![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (73) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 20:27 PM
|
||
![]() מוגל |
חובה עלייך לספר על התקרית הכי מביכה שלך בפורטל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 20:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שיצחק בן 13
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 21:06 PM
|
||
![]() מוגל |
והגיל שלו?
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 21:06 PM
|
||
17
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 21:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרוני
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 21:19 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 21:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורהההההה
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 22:03 PM
|
||
אחלהה
מה איתך -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 15:55 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אלהןן
-------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 16:47 PM
|
||
מה נשמעע
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 17:31 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 19:28 PM
|
||
אני צריכה את הרמי רגע
בעצם היא לא פה עזבו -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 19:36 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושש
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 19:42 PM
|
||
תהילהההה
מה קורהה -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Sep 7 2023, 19:44 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה המצבבבבבבבבבבבבב
איך השבוע הראשון ללימודים היההההההההההההההה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |