![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (73) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:17 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניון לא הייתה והרמי נראלי גם לא אבל מה זה משנה אני לא הייתי מזהה וזה אומר שאת צריכה לשלוח לי תמונה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:20 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב טוב טוב אנחנו לא נבר על זה פה אבל ככה את מתייאשת? לא רוצה לראות אותי באמיתי? רק בתמונה? נעלבתי קשות -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:21 PM
|
||
אין לי דרך אחרת
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:22 PM
|
||
למה?
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:23 PM
|
||
כי אם כן זה רק במסעות
ואני לא הולכת למסעות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:23 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אתן מכירות? כאילו במציאות?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:24 PM
|
||
לא בדיוק
והיי אמ איך לקרוא לך -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:24 PM
|
||||
למההה את לא רוצה מספיק ואני נעלבתי שרה לא -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:26 PM
|
||
מה?
אז איך זה שתהיו באותו טיול? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:27 PM
|
||
לאלאלא
זה כי וואי אני זוכרת איך התאמצתי להסביר את זה להרמי ומוריה בשנה שעברה על מסע צריך לשלם נכון יופי אם זה היה רק אני מעולה הבעיה יש לי עוד חמישה אחים שאם אני אלך הם ירצו גם אז -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:27 PM
|
||||
כמו שאני אראה את מוריה והיא מרוגשת לקראת זה -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:28 PM
|
||
תסבירי להם בעדינות שהם לא יכולים להצטרף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:28 PM
|
||
מסעות בסניף , שרה (?)
עריכה: נע לא יקרה אני מסבירה להם בעדינות כבר שנים כל דבר שאני מקבלת הם חייבים גם -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:29 PM
|
||||
אויי אוףף נועהההה -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 21:30 PM
|
||||
אה טוב חבלל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |