![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (73) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 13:49 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
היי חברה'
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 15:48 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 15:53 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שאתה נכנע לגילטי פלזר שלך
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 15:54 PM
|
||
מה זה?
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 16:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גילטי פלזר?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 16:53 PM
|
||
כן
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 17:18 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שלום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 18:24 PM
|
||||
ליטרלי גילטי פלזר https://translate.google.com/?sl=en&tl=iw&t...re&op=translate https://stips.co.il/ask/1313174/%D7%9E%D7%9...9C%D7%96-%D7%A8 --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 18:25 PM
|
||||
אההה כמו זה שהפל מובילים עליינו?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 18:30 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה ההפך?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 19:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום נוביםםם
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 20:08 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכלי
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 20:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליההה
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 21:07 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
צריך לרשום עוד נובים :)
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 21:09 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אין לי מי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |