![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (73) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 16:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משרשרת
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:21 PM
|
||
![]() מוגל |
CODE
שם + כינוי: מזה משנה? האם אני מבטיח.ה להיות פעיל.ה: כןןןןן הערות/הארות/במבה זה נובי:: לגמריייי [/U]לא שאני יודע מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:22 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לונה תירשמי אותו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:23 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר לשלוח ינשוף למישהו שיכול לרשום אותי?
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:26 PM
|
||
אהה
תשלח לעוד נשוב לשם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:26 PM
|
||
![]() מוגל |
שולח
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:29 PM
|
||
שם + כינוי: עופרי, פפר צ'יאטס האם אני מבטיח.ה להיות פעיל.ה: אני מבטיחה בזאת להיות פעילה הערות/הארות/במבה זה נובי:נובייי -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:34 PM
|
||
מטילדה,
הכינוי לא נכון עלייך לרשום את הכינוי הנכון בכדיי שיהיה למנהלים יותר קל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:40 PM
|
||
![]() מוגל |
היא עומדת להחליף כינוי
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 14:55 PM
|
||
אבל זה לא משנה
א. אין לה מספיק כסף ב. אין צורך לעדכן שמחליפים כינוי ג. היא לא החליפה עדיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 15:00 PM
|
||
![]() מוגל |
היא חוסכת ובקרוב מאוד יהיה לה
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 15:50 PM
|
||
אממ אנשים
@מזה משנה אסור לך לכתוב במשפחה לפני שמודיעים לך שאתה רשום. @מטילדה את צריכה לכתוב את הכינוי הנוכחי שלך גם אם אתה מחליפה. @ליה שתי דברים: - מה את מנדבת אותי ככה סתםם - עדיף שישלחו ללונה כי היא המנהלת וגם רק היא יכולה לערוך. -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 16:57 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 17:08 PM
|
||
@מיכלי-
ארץ גם מנהלתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 17:34 PM
|
||
לונה היא המנהלת
אני רק העוזרת שלה שרהה -------------------- בע"ה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |