![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (73) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה וואו אצלך זה מוקדם?
חח קיבלתי אחרונה בכיתה שלי בתחילת שנה שעברה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 17:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי בג'
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:34 PM
|
||
אה וואו
ילדה מהביתספר הקודם שלי קיבלה בגן ![]() -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:05 PM
|
||
נורא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:41 PM
|
||
פשוט קשה לי לדמיין ילדה בגן עם טלפון
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:42 PM
|
||
שבוע טוב
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:46 PM
|
||
שבוע טוב מקווה שכולם בסדר3>
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:51 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
שם + כינוי:דוד , כל השמות תפוסים האם אני מבטיח.ה להיות פעיל.ה: אה, נראלי? הערות/הארות/במבה זה נובי:במבה זה כל כך טוב. אמ, אני לא בטוח מה זה נוב🙈, והרגע בדקתי מסתבר שיש כזה ישוב , ידעתם את זה? כל הזמן מחכימים אה? בקיצור, איפה הייתי, כן, אז לא כפת לי מה זה כל עוד זה לא מונע ממני להצטרף למשפחה... * *רק להבהיר, זה שאני מצטרף למשפחה הזאת לא אומר שויתרתי על הירושה של סבתא שלי. (העורכי דין האלה כולם שד משחת תופסים אותך על קטנות) -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:53 PM
|
||
רשום!
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:54 PM
|
||
אממ נוב זה כמו קול
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:03 PM
|
||
זה אומר שאני רשום בלוח הנצחות הזה, את יודעת בהודעה הראשונה איפה שרשום מי שהצטרף?
נוב. וואלה. קול. -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:04 PM
|
||
לא נראלי שאתה יכול להיות רשום שם כי משתמש אחר פתח את הקבוצה ואז הוא פרש והעביר את התואר ללונה
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:14 PM
|
||
באסה
-------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 22:57 PM
|
||
יש דף ראשי חדש כאילו בתגובה אחרת...
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 08:49 AM
|
||
בואו פשוט ננסה להגיע ל100 עמודים כדי שלונה תפתח אשכול חדש ובו יהיו את כל המשתמשים בתגובה הראשונה><
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |