![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (73) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 12:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מורה בבית סםר שלי אימצה ארנב לבן ואז היא ביקשה ממני להחזיק אותו בזמן שהיא מצלמת אותו משום מה אז אני הפכתי לדוגמנית ארנבים ואז בעלה שאין לי מושג מי זה היה בא לשם ואז הפלתי את הארנב על הרצפה ואז הופיע לידו סוס לבן ואיכשהו החזקתי כל אחד מהם ביד אחת ואז הפכתי להיות נורא עייפה (בחלום) ואז איבדתי את הארנב הלבן והתעוררתי :))
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 12:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח איזה חלום מיוחד:)
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 12:29 PM
|
||
אהא
אבל זה לא כיף להיות עייפים בחלום תסמכי עליי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 12:30 PM
|
||
אני אשתדל לא להיות עייפה בחלום:)
חח זה אפשרי בכלל? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:09 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני חלמתי שאני שןכבת עם כרית אל תשאלו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:12 PM
|
||
אני בחיים לא זוכרת חלומות
יאללה ביי לכם -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:29 PM
|
||
ביוש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:31 PM
|
||
גמלך
-------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:37 PM
|
||||
אני זוכרת רוב הפעמים אבל לפעמים אני חולמת חלום ממש מוזר ואז שוכחת אותו וזה כזה ''חלמתי משהו עם כדור'' וביוש לך -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:39 PM
|
||
יש אבל סיבה עמוקה לחלום שלי
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:48 PM
|
||
שאת שוכבת עם כרית?
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:49 PM
|
||
כן
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:49 PM
|
||
עמוק ביותר :דמעה:
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 14:42 PM
|
||
לא נו
ולמה את בכלל יודעת מה זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 18:50 PM
|
||
כי כתבת את זה
אמ כן תסבירי? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |