![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2023, 21:18 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
ניסיתי הכול אך ללא הצלחה
את לא חדירה לבינתיים כרגע נשארתי מלא מבוכה ובלי שום דבר בשפתיים ניסיתי לומר מילים ללא סוף ואת לא הסמקת לך בכלל אפילו ציירתי ברגש קצת נוף אבל את רק לקחת וחבל אז זהו כרגע, נגמרו הכוחות אני אחפש לי אחרת או שאלך לי לבין החולות ואחיה שם לנצח בשקט אולי זה מוזר אבל אין בי יאוש לכאורה אנסה עוד הפעם כי כבר סיימתי את מסע החיפוש ובלעדייך בחיי אין עוד טעם נכון שאולי זה נשמע קצת מוגזם אבל אין לי יותר עוד ברירות אומנם כנראה אין אדם שמושלם אבל את די נראית לי כזאת אז אני אנסה עוד אלף דברים שלליבך אצליח לחזור את הדבר האמיתי בחיים מביאה לחיי קצת מזור -------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |