![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 15:31 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה צודק בכמה דברים
אני חולקת על כמה דברים אבל בהצלחה בישיבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 15:32 PM
|
||||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
כנל, ביי :) -------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 17:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זוכר שהייתי מעורב בתקופה ההיא דרך כל מיני משתמשים בהנהלה. וכמו שאמר מאיר, שקרן היית ושקרן נשארת. גנבת פרטים של משתמשים והייתי מאוד לא נחמד. לא נתגעגע אליך. בהצלחה בדרכך, מקווה שתלמד מה בסדר לעשות ומה לא בעתיד. כי בחלק מהישיבות מלמדים את זה. ואם לא אז אני בטוח שהמשטרה ישמחו לספר לך שגניבת פרטים אישיים היא פשע :) סייק -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 17:10 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סירי תשימי bye bye baby של טיילור סוויפט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 17:45 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רגע אשאל.
למה לא היית אמור להיחשף? לסאמט לדוגמא? שתדע גאון. אתה כתבת סאמט! אז זה רק אשמתך שהתדרדרת ככה תשתוק פשוט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 17:55 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לרדת עלינו ככה לול
אבל בהצלחה בישיבה ובהמשך ig -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 18:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צורחחחחחחחחחחח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 18:12 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואי האמת שכמעט האמנתי לך
ואז נזכרתי כמה זבל היית✨ -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 20:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתראות לך
חבל, קיוויתי שאצליח להפוך אותך לאדם יותר מקבל ב- 13+ חבל שאתה שונא כל כך הרבה קהילות בלי סיבה, ועוד כותב על זה בהודעת פרישה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 20:10 PM
|
||
![]() מוגל |
טוב אני מבין שהיית אדם פחות טוב ממה שאתה היום ולכן אני נוטא לחשוב שאולי זה לא באמת נכון כמו שאתה חושב שזה אמור להיות
-------------------- שלום שמי שלומי חסיד ואני רוצה להיות חבר בפורום הזה
|
|
פורסם ב: Aug 19 2023, 20:59 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ טוב, לא ככ מכיר אותך רק כזבנג אין לי מושג מה עשית אבל מה כתבת זה די לא נעים במיוחד כהודעת פרישה SO...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2023, 22:05 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל
דווקא נראית משתמש נחמד -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2023, 22:10 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרישה (סבנגז ורזיון)
|
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 01:13 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשוב לי להגיב כאן כי זבנג היה חבר טוב שלי גם בגלגול הקודם.
יש דברים שהוא אמר כאן שאני לא מסכימה איתם וכאלה שכן. אבל אני לא חושבת שאיך שמשתמשים מסוימים הגיבו כאן היה נכון. בחייאת, בנאדם פורש, אם אתם לא אוהבים אותו לפחות אל תשמחו בקול. וגם אם אתם ממש רוצים לכעוס עליו בקול על דברים מסוימים שהוא אמר שאתם לא מסכימים איתם, אל תגיבו ככה. אם מישהו אמר משהו שלא נראה בוגר בעיניכם, אל תרדו לרמה ותענו. ואני לא צריכה להגיד לכם את זה. בקשר לאתר שהוא פתח אז בזמנו, הוא לא היה צריך לפרסם אותו כאן. אז לא הכרתי את החוקים כאן יותר מדי ואני לא מפקפקת בהחלטת ההנהלה להעיף אותו אבל הייתי מעורבת ביצירת האתר ההוא ואני יכולה להגיד בביטחון רב שהוא היה מיועד להיות מעין אתר מקביל לפורטל רק יותר דתי. באמת הוא לא היה צריך להתפרסם כאן וכן, הייתה כל זכות להעניש או להעיף על זה אבל אל תגידו דברים שאתם לא יודעים בוודאות כי הוא לא היה מיועד לגניבת פרטים אישיים. אני לא יודעת מה הייתה הסיטואציה על הפרסום פרטים אישיים של משתמשת כאן אז אני לא אביע דעה בעניין. זה כל מה שרציתי להגיד. אני לא הולכת להיכנס לדעות שנאמרו כאן, בין אם אני מסכימה איתם או לא. אני לא מעוניינת להכעיס או להשניא עליי אף אחד. וזהו. זבנג, לפחות תדע שאני אתגעגע אלייך גם אם חלק מהאחרים לא. -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 07:34 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאא
אוף היה ממש נחמד להכיר בהצלחה בהמשך החיים ![]() -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |