![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 10:08 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אוף חבל שבקושי הכרתי אותך
ביי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2023, 12:25 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הכי רוצה כרגע לכתוב תגובה רגשית אבל
ליאו, באמת אתה אחלה בנאדם ואני מתה עלייך ממש אבל- הסיבה.... סליחה באמת אבל אני לא יכולה לעשות את זה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2023, 05:24 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח יקר
בתור להטבית וימנית וגם אדם מאוד מאוד דתי (רק לא ביהדות) אני יכולה לומר עליך הרבה אבל אנשים נוטים לשפוט מהר מידי אני זוכרת לך חסד נעורים מהגלגול הקודם שלך לא אשפוט אותך עכשיו למרות כל מה שאני שומעת היו לנו שיחות מרתקות ואני יכולה לחלוטין להבין חלק מהדברים שאמרת (חלק, לא כולם, בכל זאת אני להטבית ולא יהודיה) אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחר ומקווה שתזכור שלא כל הלהטבים והגויים הם אנשים רעים, יש לך זיכרונות ממני שאני מקווה שתיקח אותם בטוב אנחנו ביהדות ובנצרות גם יחד מצווים במצוות ואהבת לרעך כמוך ואני מאמינה שאנחנו יכולים להסתדר נהדר אם רק ניתן צ'אנס אחד לשני ולא נחיה ביחסים רעים יש מלחמות שלא שוות את זה לפעמים עדיף להפסיד קרב קטן כדי לנצח את המלחמה הגדולה, תיקח את זה איתך הלאה אז להתראות חבר אני אשמח להישאר איתך בקשר אם תחפוץ בכך לילה טוב (בוקר טוב? לא ישנתי כל הלילה אני בהאנגאובר של השמחות) -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2023, 14:49 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה פרשת?
לאאא -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 12:00 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הכרתי אותך הרבה אבל
וואו אני מסכימה לגמרי מאחלת לך המון הצלחה בהמשך החיים!! נ.ב אני לא אכתוב למה פרשת כמו כולם כי אני שמחה שעשית את זה הלוואי והיה לי את האומץ והכוח רצון לפרוש אחת ולתמיד -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |