![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 12:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז השנה היה לי במגמה יום שבו עשינו מיקרוגרפיות.
(למי שלא יודע, מיקרוגרפיה זה ציור בעזרת כתב קטן.) אז אני בחרתי לצייר את סבא שלי ז"ל שנפטר לפני 4 וחצי שנים. https://ibb.co/tqzvY9c אשמח לת"ב ❤️ -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 14:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה ממש יפה תמיד רציתי לעשות משהו כזה
אהבתי שבחולצה אז יש חלק פסים אמיתיים וחלק זה מילים זה היה ממש יפה :0 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 14:55 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש מדויק ומהמם!! גם בלי שזה היה עשוי מאותיות הציור עצמו מרשים, המילים אומרות משהו או שהן בסדר אקראי?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 15:08 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מהמם, מסכים עם יעל ואן בקשר למילים
חוץ מזה סופר אהבתי וכיף שאת מתחילה לחזור לעלות דברים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2023, 20:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה @Charlie Spring @Lavender Haze @SpongBob❤️❤️❤️
ואן, כן, בהתחלה כתבתי סוג של מכתב של דברים שרציתי להגיד לסבא שלי אם הוא היה בחיים ואחרי שסיימתי לכתוב אותו, התחלתי לכתוב מילים של שירים באנגלית. -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |