![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 21 2023, 12:51 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בממלכה רחוקה,
בעיר על גבעה, שם חייה נסיכה, יפה ואמיצה. בלבה היא יודעת, שגאון יבוא, נסיך אהוב, יגיע אליה בקרוא. היא מחכה במגדל, עם חלונות גבוהים, מביטה אל האופק, מחפשת את זה . הנסיך הוא חלום, עין בלתי רואה, אך היא ממשיכה לקוות ולחלום. נסיכה אמיצה, בלב עז וחזק, מחכה לנסיך, שיגיע בעת הנכונה. היא לא מפחדת, מהרפתקאות חדשות, היא מוכנה לקחת את ידו ולצעוד. בקסם שלה, בגבורתה ובכבודה תב? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 17:46 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ יפה, בסדר.
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:22 PM
|
||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערות טכניות:
שם חיה נסיכה. "חייה" = החיים שלה. "חיה" = לא מתה.
למה היתה כאן ירידת שירה?
גאון יבוא? למה גאון? האם היא כלואה במגדל שמופעל על ידי חידות היגיון?
אני אניח שאת מתכוונת ל"יגיע אליה בקרוב".
טעות דקדוקית פשוטה. "זה" מתייחס לאובייקט. "מחפשת אותו" או "מחפשת את האחד" או משהו אחר בסגנון.
עין לא רואה. בנימה אישית יותר, הרבה יותר אהבתי את היצירה הזאת על פני הקודמת. היא היתה מוצלחת יותר כתיבתית וקראתי אותה בצורה חלקה. אהבתי במיוחד את הדימוי "עין לא רואה", דימוי מצוין ומקורי למדי. הרעיון עצמו היה נחמד, אבל הסיום היה מוזר - אני בהחלט לא מכורה לקתרזיס, אבל אין כאן שום קלואז'אר. למרות שזו יצירה די טובה, לא הרגשתי שיש לה שום נקודה, וזה היה קצת מבלבל. תמשיכי לכתוב, יש לך פוטנציאל. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |