![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:20 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי אז אני דורקאס
אהה באיזה שנה הן? אולי חמישית? -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:24 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמישית זה אחלה
ג'יימס שוב גרר אותנו למגרש כבר בחמש בבוקר למשחק שהיה אמור להתחיל באחת עשרה. עם כמה שאני אוהבת אותו - לפעמים הוא חייב להירגע קצת. קבוצת הקווידיץ של סליתרין הגיעה שעות אחרינו, וראיתי את מדואוז, האויבת המושבעת שלי, ביחד איתם. מרחתי על הפנים את החיוך הזחוח שחייכתי כשדיברתי איתה והלכתי לכיוונה, מתעלמת מהקללות שספגתי משאר הקבוצה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:29 PM
|
||
"מקינון," אמרתי ושילבתי ידיים. שחקנית של גריפינדור, בלתי נסבלת. "אני רואה שהקדמתם."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:32 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ואתם מאחרים. אופייני. לא יהיה מפתיע כשתפסידו, הא?" גיחכתי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:42 PM
|
||
"האהא. מתתי מצחוק." אמרתי, "אנחנו תמיד מאחרים, ותמיד מנצחים. חבל על המאמץ שלכם, שמעתי שפוטר מעיר אתכם לאימון לפנות בוקר. ממש לא רוצים להשלים עם הגורל, מה?"
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:44 PM
|
||
נחרתי בבוז. "גורל זה שטויות. מי שמתאמן מצליח." וואו, ג'יימס באמת נכנס לי עמוק למוח.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:46 PM
|
||
נשמעה השריקה של מדאם הוץ'. "טוב, את זה עוד נראה. סיה!" אמרתי ונופפתי.
|
|
פורסם ב: Aug 26 2023, 23:50 PM
|
||
התרוממתי לאוויר והמשחק התחיל. הרגשתי שיכורה מהאנדרנלין ונהניתי להסתכל על מדואוז ולצחוק עליה תוך כדי. המשחק היה ממש צמוד.
אגב אפשר אולי שזה יהיה שנה שביעית? בא לי שכזה ירגישו כבר את האווירה של המלחמה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 00:00 AM
|
||
אהא בטח
בחיים לא הייתי מודה בזה בקול, אבל נראה שגריפינדור באמת התאמנו טוב. הם שיחקו במקצועיות כזאת ש... טוב, פשוט לא התאימה לגריפינדור. מקינון התעופפה עם המטאטא שלה בכל עבר והביעה פחות עניין במשחק, אלא עניין לצחוק על כל פספוס שלי או של סלית'רין. ואז מרביצן פגע בי. איזה כיף. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 00:03 AM
|
||
אחרי שג'יימס צעק עליי ואיפס אותי הבקעתי כמה גולים (או איך שלא קוראים לזה), ודי מהר הפכתי לשחקנית שהבקיעה הכי הרבה במשחק הזה. כשראיתי שפגע במדואוז מרביצן הרגשתי לרגע דאגה והתקרבתי אליה, אבל אז הבנתי שזה מגוחך. אני לא דואגת לה.
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 00:36 AM
|
||
ישבתי על אחד הספסלים למטה, בעוד מדאם פומפרי מנסה לאחות את היד שלי.
הבטתי על המשחק למעלה. זה פשוט מגוחך שלא נתנו לי להמשיך לשחק בגלל איזו מכה קטנה, חשבתי, ואז הבנתי כמה זה כואב. נראה שגריפינדור הולכים לנצח. מעצבנים. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 00:55 AM
|
||
המשחק נגמר רק בערך רבע שעה אחרי זה. רגולוס בלק תפס את הסניץ' והפסדנו בהפרש של עשר נקודות. יופי. ג'יימס נעלם פחות או יותר כששריקת הסיום נשמעה, ושאר הקבוצה היתה מדוכדכת.
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 08:57 AM
|
||
"היי בלאק!" צעקתי וטפחתי לו על הכתף עם היד הבריאה שלי. "עבודה טובה." אמרתי והסתכלתי על קבוצת גריפינדור מהצד.
כולם היו עצובים ומקינון הייתה ממש מדוכדכת ולרגע אחד מוזר, הרגשתי לא נעים. ואז צחקתי על זה- גריפינדור ניצחו. מעולה בשבילי. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 09:59 AM
|
||
עברתי ליד מדואוז ועשיתי לה אצבע שלישית. לא הייתי מפסידה כל כך גרועה בדרך כלל, אבל שנאתי את התגובה שלה ואת זה שהיינו כל כך קרובים לנצח ואז הפסדנו בכל זאת
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 10:43 AM
|
||
עשיתי לה אצבע שלישית בחזרה, ואמרתי בלי קול, 'אמרתי לך.'
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |