![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:15 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן. בסוף שנה שעברה."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:18 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אה. שמעתי שהוא עם לילי אוואנס עכשיו." אמרתי.
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:19 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן.'
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:21 PM
|
||
שתקתי והבטתי ברגולוס. "מישהו אחר יודע על זה?"
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:23 PM
|
||
"פנדורה. ואני מניח שהוא סיפר לחברים שלו."
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:26 PM
|
||
הנהנתי. "זה בטח מביך להתחרות מולו בקווידיץ' וכל זה."
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:30 PM
|
||
גיחכתי. "כן."
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:35 PM
|
||
בהיתי בחלל חדר המועדון שנרגע לבנתיים. "אני מקווה שתמצא מישהו. מגיע לך."
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:46 PM
|
||
חייכתי. לא האמנתי בזה, אבל היה נחמד שהיא אמרה את זה. "אני מקווה."
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 12:53 PM
|
||
חייכתי בחזרה. "ולגביי... אני לא בטוחה."
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 13:15 PM
|
||
"את תמצאי מישהי- או מישהו." חייכתי אליה. "אל תלחצי על עצמך.'
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 13:33 PM
|
||
"כן, אתה צודק." אמרתי וחייכתי.
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 14:08 PM
|
||
ברטי ואוון קראו לי מהצד השני של החדר, ובאנחה קמתי והלכתי אליהם
דילוג לנגיד מחר בבוקר? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 14:32 PM
|
||
סבבה
התעוררתי לבוקר אפרורי וירדתי לחדר המועדון. הרבה תלמידים התקהלו סביב עיתון אחד. מסתבר שהייתה עוד תקיפה אתמול בלילה. כמה בנים צחקו, מתלחששים על כמה הם היו רוצים להצטרף לאדון האופל. "אתם דפוקים," אמרתי להם וירדתי לאולם הגדול. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 14:44 PM
|
||
תקפו את מרי אתמול בלילה. הסליתריני הדפוק הזה. היא היתה בסדר, ומדאם פומפרי אמרה שהיא תחלים לגמרי עד הערב, אבל כשהגעתי לאולם הגדול וראיתי את הסליתרינים צוחקים בשולחן שלהם, ושמעתי את המילים "בוצדמית מטונפת" ביחד עם השם של מרי, כמעט לא הצלחתי לשלוט בעצמי. התיישבתי ליד ג'יימס, לילי ורמוס.
רק אחרי שכתבתי את זה הבנתי שלא התכוונת לתקיפה בהוגוורטס נו טוב -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |