![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 10:51 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדאם הוץ צעקה עלינו משהו על הפסד בכבוד, אבל מיהרתי להמשיך משם עם הקבוצה. היתה שתיקה מתוחה בחדר ההלבשה ויצאתי משם כמה שיותר מהר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 10:58 AM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המון תלמידים לבושים ירוק וכסוף הגיעו לטפוח לנו על הגב, לשבח אותנו, וכל מיני כאלה.
יצאתי מהמגרש בצעדים איטיים ושקעתי במחשבות. יש לי זמן ללמוד למבחן המסכם באסטרונומיה? כן, אבל אין לי כוח. הא, המטאטא הזה כבד. לא שמתי לב לאן אני הולכת, והתנגשתי בטעות בלא אחרת מאשר מרלין מקינון. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:02 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהתחלה ראיתי רק את צבעי הגלימה ושלפתי את השרביט שלי מהר. לסליתרינים היתה נטיה להציק לי, במיוחד אחרי משחקים, וממש לא היה לי כוח לזה עכשיו. "אה. זאת את." אמרתי בקצת הקלה והנמכתי את השרביט
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:10 AM
|
||
"או. סליחה." אמרתי וניערתי את הגלימה שלי. הרמתי את המטאטא מהרצפה.
"לא שמתי לב," הוספתי. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:13 AM
|
||
הנהנתי. השתררה שתיקה לכמה שניות, ואז שמתי לב שהיא עדיין קרובה אליי. הפנים שלי האדימו טיפה והתרחקתי
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:15 AM
|
||
"טוב אז... ביי?" אמרתי במבוכה.
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:18 AM
|
||
"ביי," אמרתי. הלכתי משם מהר
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:25 AM
|
||
אוקיי, זה היה מוזר.
חזרתי לחדר המועדון של סלית'רין. הוא היה רועש ומלא, אז עליתי למעונות. ישבתי על המיטה שלי ומשום מה, הפרצוף של מקינון לא הפסיק לצאת לי מהראש. החיוך, הצחוק, המבט המרוגז. אה, היא מעצבנת. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:28 AM
|
||
חזרתי לחדר המועדון וישבתי בפינה. הוא היה כמעט ריק והאווירה היתה מדכאת. מרי התיישבה לידי. "רריתי אותך עם מדואוז קודם," היא אמרה
אממ תהיי מרי? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:31 AM
|
||
אהא
"מה היה העניין?" שאלתי והסתכלתי על מרלין. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:32 AM
|
||
"מה? כלום. היא סתם הציקה לי. היא מעצבנת."
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:36 AM
|
||
"היא באמת. מה היא אמרה?"
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:45 AM
|
||
"היא םשוט- לא יודעת. היא מעצבנת."
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:49 AM
|
||
הנהנתי. "ההתנהגות שלה מעצבנת אותך?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 11:52 AM
|
||
"כן!" אמרתי
לול בטח מרי כבר קולטת מה קורה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |