![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 14:52 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא ממש חשבתי על זה," הודיתי.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 15:35 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"גם אני לא. על להיכנס לגריפינדור."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 21:45 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיחכתי. "אז מזל שנפגשנו." שתינו ניסינו כנראה להימנע מלדבר על זה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:30 PM
|
||
"אה." הסמקתי. היה נראה כאילו התקרבנו בין השולחנות של הכיתה. "כן."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:40 PM
|
||
"אז.." התחלתי לומר ונעצרתי. "את רוצה לצאת איתי?"
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:48 PM
|
||
התקדמתי צעד והבטתי בה. "אה... אני..." גימגמתי, לא יודעת מה לומר. רציתי לצעוק 'כן!' אבל זה לא הצליח לפרוץ ממני.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:52 PM
|
||
"זה בסדר אם לא," אמרתי."אני אבין." הייתי מבולבלת. לפני רגע היא אמרה שהיא מחבבת אותי.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:56 PM
|
||
ואז נישקתי אותה. ואני לא זוכרת כמה זמן זה היה אבל עמדנו שם ובסוף התנתקנו.
"אהה... דווקא כן..." מלמלתי. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:57 PM
|
||
הלב שלי דפק והיה מרוח לי חיוך על הפנים. לא הצלחתי להתאפק. נישקתי אותה שוב
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 23:58 PM
|
||
ואז היא נישקה אותי, ונישקתי אותה חזק יותר, ואז... נפתחה הדלת.
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 00:03 AM
|
||
התנתקתי מדורקאס במהירות, וראיתי את רגולוס בלק. שיט. הסתכלתי על דורקאס והתפללתי שהם חברים ושהוא ישמור על מה שהוא ראה בסוד
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 08:01 AM
|
||
"ר-רגולוס?"
אני תוהה אם זה הגיוני שמרלין לא תכיר את רגולוס -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 08:29 AM
|
||
לא ממש
כי היא גם חברה של סיריוס וגם משחקת מול רגי בקווידיץ אני אשנה את ההודעה שלי לפני בלק העביר את המבט שלו בין שתינו. שמתי לב שהוא נראה נסער - אולי אפילו כאילו הוא בכה? מוזר. ואז הוא חייך לדורקאס חיוך קטנטן. "אני מצטער. לא התכוונתי להפריע לכן. "אתן- אה- אתן יודעות איפה ג'יימ- פוטר?" זה מוזר. "למה?" שאלתי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:47 PM
|
||
"אהה..." הוא לא ענה. "רגולוס? הכול בסדר?" שאלתי, מנסה להתעלם מהמצב המביך שנקלענו אליו.
אהא✨ -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:51 PM
|
||
"אני יכולה לקרוא לו אם אתה צריך," אמרתי, עדיין קצת חשדנית, אבל בעיקר רציתי להתחמק מהמצב הזה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |