![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:53 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא הנהן. "אני אשמח."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:55 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצאתי מהחדר במהירות והלכתי לחדר המועדון. ג'יימס ישב עם רמוס על אחת הספות. "אה... רגולוס בלק ביקש לפגוש אותך," אמרתי לו בשקט. הוא נראה מבולבל לרגע אבל אז קם. "איפה הוא?" הוא שאל ונראה לחוץ. אמרתי לו והוא הלך לשם. הלכתי אחריו
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:58 PM
|
||
"רגולוס," לחשתי. "מה קרה?"
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה אני רגי
רוצה להיות ג'יימס או שנוותר על החלק הזה "אני פשוט צריך לדבר עם ג'יימס," אמרתי, כמעט על סף בכי שוב. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:07 PM
|
||
סבבה אז אני אהיה ג'יימס
נכנסתי לכיתה. "אה... חיפשת אותי?" -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:08 PM
|
||
הנהנתי. דורקאס ומקינון יצאו כבר. "אני מצטער. אני יודע שנפרדנו ואתה כנראה לא רוצה לדבר איתי. אבל פשוט... התרגלתי לדבר על זה איתך. אני לא יודע מה לעשות."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:19 PM
|
||
הבטתי בו. "נו, רגי, אתה יכול לדבר איתי." אמרתי וחייכתי חיוך חלש. "מה זה?"
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:33 PM
|
||
מה אני עושה? אני לא יכול לדבר איתו. בטח לא על זה. "לא משנה. תשכח מזה," אמרתי, יוצא מהכיתה. "בבקשהאל תספר לסיריוס." הלכתי משם
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:42 PM
|
||
"לא, רגולוס!" הלכתי אחריו. "מה קרה?"
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 17:54 PM
|
||
"סליחה, ג'יימס. לא הייתי צריך לדבר איתך. לא על זה. אני מצטער." המשכתי ללכת. הלכתי מהר עד שהגעתי לחדר המועדון של סליתרין והתיישבתי בפינה מרוחקת
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 19:25 PM
|
||
אז נחזור אל מרלין ודורקאס?
ניגשתי אל ג'יימס. "מה הוא היה צריך?" שאלתי. "אני לא יודע." הוא ענה והלך. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 20:09 PM
|
||
יאפ
ואחכ דורקאס ורגי כשהיא תחזור? "הוא לא יספר לאנשים על.. את יודעת, נכון?" שאלתי את דורקאס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 20:48 PM
|
||
סבבה
"רגולוס? לא. הוא מהטובים." -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 21:00 PM
|
||
"באמת?" אמרתי, מופתעת קצת. "הא."
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 21:04 PM
|
||
"לא כולם כאלה, את יודעת."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |