![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 23:50 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אז מה תעשי?"
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 00:00 AM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טוב..." לא היה לי מה להגיד. כל כך הרבה אולי, ואולי ואולי.
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 09:28 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זה בסדר," אמרתי מהר, מפחדת שפגעתי בה. "אני מבינה. זה מפחיד."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 15:44 PM
|
||
"כן."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 16:25 PM
|
||
"זה יהיה בסדר," אמרתי. אפילו לא האמנתי לעצמי
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 16:34 PM
|
||
"איך אפשר להגיד את זה." אמרתי וקברתי את פניי בידיי.
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 19:03 PM
|
||
"זה עדיף מלהתייאש."
אממ נדלג? אולי לבוקר של הדייט או משהו זה פשוט נראלי ממצה את עצמו קצת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 20:11 PM
|
||
כן
כזה להוגסמיד? "אולי." -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 20:30 PM
|
||
חשבתי כזה בבוקר לפני שהן יוצאות כזה מרלין עם מרי ודורקאסעם רגולוס
אבל מה שבא לך תדלגי לאחת מהאופציות? "יהיה בסדר." -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 20:44 PM
|
||
אהה אוקיי אז אפשר לרגולוס ודורקאס
תהיי רגי? קמתי מוקדם יחסית מהתרגשות וירדתי לחדר המועדון של סלית'רין. עוד כמעט שעתיים. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:00 PM
|
||
יאפ
בדיוק חזרתי מאימון קווידיץ מוקדם כשראיתי את דורקאס יורדת. חייכתי אליה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:05 PM
|
||
"היי," אמרתי. "אימון קווידיץ'?" שאלתי כשראיתי את המטאטא ביד שלו.
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:36 PM
|
||
הנהנתי. "כן. למה את ערה כל כך מוקדם? הכל טוב?"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 22:35 PM
|
||
"אה, אני נפגשת עם מרלין היום בהוגסמיד, ואני קצת... אה... נרגשת?"
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 22:40 PM
|
||
חייכתי. "אתן ממש יוצאות?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |