![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 22:42 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טוב... אני לא יודעת." הסמקתי. "אבל זה דייט. אני מניחה."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 22:45 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במחווה לא אופיינית לי, חיבקתי אותה. לרוב שנאתי מגע פיזי חוץ מעם אנשים מסוימים
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 22:54 PM
|
||
בזמן שהתחבקנו, הבנתי שהוא צריך את החיבוק הזה לא פחות ממני. כשהתנתקנו, חייכתי אליו. "תודה."
אוואו רגי🫶🏾 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 23:03 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייכתי אליה בחזרה והנהנתי. "ברור."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 23:25 PM
|
||
חייכתי ואז שתקנו קצת. "אז... איך היה האימון?" שאלתי כדי להעלים את המבוכה באוויר.
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 23:36 PM
|
||
"אה, בסדר," אמרתי, מושך בכתפיים
אממ נעבור למרלין ומרי? או פשוט לדייט תחליטי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 23:48 PM
|
||
נראלי מרלין ומרי יהיה פחות או יותר אותו הדבר? אז אני חושבת שכדאי להוגסמיד
"אני רק צריכה שהמטאטא שלי יחזור מתיקון. התגעגעתי לקווידיץ'." -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 16:40 PM
|
||
סבבה
תדלגי כשבאלך "אני מקווה שזה יהיה בקרוב. את חסרה." -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 17:10 PM
|
||
אז דילוג ig
אחרי כמה הזמן, הגיע הזמן שלי ללכת. יצאתי מהטירה להוגסמיד, וכשהגעתי סרקתי את החדר בחיפוש אחרי מרלין. -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 23:08 PM
|
||
אחרי שהתחרפנתי כל הבוקר, התלבטתי לפחות חצי שעה מה ללבוש, ואחרי שמרי כמעט היתה צריכה לצעוק עליי כדי לאפס אותי, יצאתי. ראיתי את דורקאס מרחוק ונופפתי אליה
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 23:20 PM
|
||
"אה, היי!" אמרתי בקול, וככל הנראה בקול מדי.
|
|
פורסם ב: Sep 20 2023, 21:47 PM
|
||
"היי," אמרתי בחיוך.
|
|
פורסם ב: Sep 21 2023, 09:35 AM
|
||
"אז... רוצה שנתיישב?" שאלתי בחיוך.
|
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 21:15 PM
|
||
הנהנתי. "לאן את רוצה ללכת?"
|
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 21:47 PM
|
||
"אפשר בשלושת המטאטאים," אמרתי, "אבל יהיו שם כנראה הרבה תלמידים, אז... צריך לקחת בחשבון שאולי ירימו גבות לראות את שתינו בדיי- אה... ביחד." הסמקתי. לא הייתי בטוחה אם לקרוא לזה דייט או לא.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |