![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (60) « ראשון ... 58 59 [60] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2023, 19:43 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זה... נוראי, בגדול. יש כאלה בקבוצת הקווידיץ', במעונות, הם יושבים איתי באותו שולחן, והם לא מפסיקים לדבר על... הם קוראים לזה "השאיפות" שלהם. בואי נגיד שהם לא שואפים לגובה."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2023, 21:45 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"השאיפות שלהם, כאילו, להיות אוכלי מוות?" נחרתי בבוז
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2023, 09:43 AM
|
||
"כן."
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2023, 23:28 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגשתי כעס ממלא אותי פתאום. "זה מטומטם."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2023, 00:15 AM
|
||
"אני יודעת, הם מטומטמים. העובדה שהם רואים במישהו שרצח כל כך הרבה אנשים מודל לחיקוי מגעילה אותי."
|
|
פורסם ב: Oct 2 2023, 00:46 AM
|
||
הנהנתי. שתקתי לכמה שניות, ואז הרגשתי שאני חייבת להעביר נושא שוב. "מה את אוהבת לעשות?" שאלתי
|
|
פורסם ב: Oct 2 2023, 08:58 AM
|
||
חייכתי. "אה... לקרוא. קווידיץ'. אני גם מציירת קצת... אבל אני לא חושבת שיצא מזה משהו. מה איתך?"
|
|
פורסם ב: Oct 2 2023, 10:53 AM
|
||
"את מציירת?"
|
|
פורסם ב: Oct 2 2023, 15:08 PM
|
||
חייכתי במבוכה והנהנתי. "התחלתי להתעניין באומנות מאז שהייתי ילדה קטנה. יש לי מחברת כזאת שנראה לי שאף פעם לא תיגמר, ואני מציירת שם. לא משהו מיוחד."
|
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 00:43 AM
|
||
"זה די מגניב," אמרתי בחיוך
|
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 11:42 AM
|
||
"באמת? תמיד בבית אמרו לי שזה מטופש, לצייר."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |