![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 29 2023, 19:40 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאחרונה החלטתי לצייר בצורה מסורתית בתדירות גבוהה יותר, אז היום כשהיה לי חשק לצייר פתחתי את הסקצ'בוק ולא את אייביס פיינט (כן, גם אני הזדעזעתי).
ציירתי הרבה דברים, אבל הכי הרבה אהבתי את ליני ולינט אז זה מה שאני מעלה לכאן>< ליני ולינט הם, אה, דמויות נפלאות ויפות עם עיצוב מהמם וסיפור רקע נהדר והם גם תאומים ולינט היא חתול והקול של ליני זה הדבר הכי מלודי ששמעתי. אם תהיתם. לינט: https://postimg.cc/hhV2B4Yd ליני: https://postimg.cc/N5wP92XD הריבוע הקטן בתחתית הציור של ליני היה אמור להיות עוד קלף כמו בלמעלה, אבל זה היה נורא קטן ולא היו לי את המשקפיים איתי אז ויתרתי עליו :< את הסקיצות ציירתי בעיפרון רגיל, ולליינארט לשניהם השתמשתי בשלושה עטים שחורים, בעובי 1.0, 0.6 ו-0.4. למדתי שלהשתמש בעט עבה בקווים החיצוניים ולאט לאט לעבור לקווים דקים יותר ככול שעוברים פנימה גורם לציור להיראות יותר מגובש, וזה מה שעשיתי כאן תבים יוערכו מאוד! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 01:43 AM
|
||
![]() מוגל |
איזה חמודיםםם
אהבתי הכי את ליני נראלי :] -------------------- שיר~14 עוד מעט~היא/את ![]() אמלין|ניוטמס|דילמס|הארי פוטר|זאב צעיר|הרץ במבוך|המשחק של אנדר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 06:52 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה! D:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |