![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 07:36 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ז ה ליטרלי כל מילה שהוא אמר אני שומע אותו ברצינות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 08:31 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 08:37 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרהסו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 08:49 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם הייתי אמור ללכת עם אמא שלי ופרח לים בערב ואז היום בבוקר אמא שלי העירה אותי ואמרה שיש לי שעה להתארגן ושאנחנו הולכים
ואז כל המשפחה שלי החליה שלה יש דברים יותר חשובים לעשות בשירותים אז פשוט ישבתי שם חצי שעה עד שכולם יסיימו הכל ואז כשבאתי להיכנס אחותי וחברה שה באו הביתה כי מסתבר שהן גם באות ואף אחד לא חשב להגיד לי את זה שאני אתלבש או משהו אז הן נכנסו לשרותים גם כדי לקחת משהו 10 דקות ועד שהן סיימו הילדה הזאת שאני לא מכיר הלכה לחדר ונשארה שם אז לא יכלתי לקחת בגדים אז פשוט ישבתי עם פיגמה וחיכיתי שהיא פאקינג תצא מהחדר של כבר אב זה לא קרה בסוף התעצבנתי והחלטתי לא לבוא אבל אני עדיין עצבני וכואבת לי הבטן והיא נראית ככה באתם צבעים בערך https://i.postimg.cc/Pq7JYH50/20230830-163628-1.jpg ואין לי ציוד לבית ספר ואין לי נעליים והייתי אמור לקנות את זה אתמול אבל זה לא הסתדר בסף והיינו אמורים לקנות נעליים בשישי אבל זה גם כנראה לא יסתדר (בבקשה בלי הערת על זה שעדיף בכלל ללכת בלי נעליים) ואין לי מושג מתי אני אקבל את הטלפון החדש ולא יודע אני אין לי כוח סליחה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:00 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו נשמע נורא . ילדים שנכנסים לחדר שלך זה ממש מעצבןן אולי תקבע עם פרח מועד אחר? אבל מבינה אותך>>>>>>>>>>>> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:07 AM
|
||
אני כבר לא אקבע פעם אחרת כי בכמ אני ופרח לא אוהבים ככ ים אבל רציתי לבוא כי כאילו עם חבר זה נחמד
כן --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:14 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו אתה כאילו שוב לבד בבית? :<
לאן הם הלכו? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:14 AM
|
||
אמא שלי ואחותי לים וכל השאר לסבתא שלי
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:28 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אומר לכם יש אנשים שיכולים לראות בן נוער רוצח ואונס ולהגיד שזה בסדר בגלל שבני נוער הם מטומטמים.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:32 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אויששש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:34 AM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:35 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה- -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוששש
-------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 09:38 AM
|
||||
אני ליטרלי ראיתי עכשיו פוסט ברדיט של איזה נער שהיה הכי מניאק בעולם והיו תגובות שאמרו שהוא לא מניאק וכולם עושים לו שיימינג כי הוא נער ואי אפשר לצפות ממנו להתנהג אחרת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |