![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:19 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד מה אברהם פריד אמר לנו יום לפני שהתחילו הלימודים.. תשפד זה שנה פותחת דלתות תודה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניבב חחח נו יש עוד ראשי תיבות? -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:27 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ תהא שנה.. תע ני תגובה אני בודקצת בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:29 PM
|
||||
תגובה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:30 PM
|
||
ראשי תיבות תשפ"ד: הצלחה והתקדמות
תהא שנת פתיחת דלתות. תהא שנת פריצת דרך. תהא שנת פלא דינמי. תהא שנת פעילות דרמטית. תהא שנת "פנו דרך!" תהא שנה פרי דמיון. תהא שנת פקחות ודעת. תהא שנת פרש דוהר. תהא שנת פירות דשנים. תהא שנת פתיחת דף חדש. ראשי תיבות תשפ"ד: גאולה וישועה תהא שנת פדות. תהא שנת פחות דמעות. תהא שנה מדפי הפנטזיה. ראשי תיבות תשפ"ד: חיים וחוויות תהא שנת דיבור פה. (או: תהא שנת דיבור פנימי) תהא שנת פעימות דופק. תהא שנת פתאום דבש. תהא שנת פלאי דמיון. תהא שנת פרופיל דומיננטי. תהא שנת פרפרים ודבורים. תהא שנה עם די פלפל. תהא שנת דוגרי פתוח. תהא שנת פינוי דאוויינים. תהא שנת פתרון דיסוננסים. ראשי תיבות תשפ"ד: איחולים ציבוריים תהא שנת פריחה לדמוקרטיה. תהא שנת פטפוט דיאלוגי. (או: תהא שנת פטפוט ודו שיח) תהא שנת פגישות דיפלומטיות. תהא שנת פעילות תהא שנת פדרציה. תהא שנת דעיכת פקקים. תהא שנת דרישת פשרה. תהא שנת דממה פוליטית. תהא שנת פרשת דרכים. תהא שנת דרום פורח. תהא שנה די פופולרית. תהא שנת דפלציה. תהא שנת דחיית הפילוג. תהא שנת דוכסים פרגמטיים. ראשי תיבות תשפ"ד: משמעויות דתיות תהא שנת פסוקי דזמרא תהא שנת פדיון הבן. תהא שנת פשט ודרש. תהא שנה דומה לפסח. (או: תהא שנה דומה לפורים) ראשי תיבות תשפ"ד: מערכת החינוך תהא שנת פדגוגיה. תהא שנת פילוס דרכים. תהא שנת פריצת דוגמות. תהא שנת דפדוף. ראיש תיבות תשפ"ד: הייטק תהא שנת פרוייקט דיגיטלי (או: פלטפורמה דיגיטלית, או: פיתוח דיגיטלי). ראשי תיבות תשפ"ד: מערכת הביטחון תהא שנת פיקוד דרום. תהא שנת פשיעה דלה. ראשי תיבות תשפ"ד: מגוחכים תהא שנת פופיק דבילי. תהא שנת דבשת פאר. תהא שנת פוחלץ דוגמן. תהא שנת פושטק דשן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:32 PM
|
||||
ואווו ![]() -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:33 PM
|
||||
כן האתר הזה. ממש מועיל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע גיליתי שיש לי פיקסי ולא וולףקאט
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:37 PM
|
||
ומה זה?
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:44 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:46 PM
|
||
מור!
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:46 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן שלום
מי זה אני לא מזהה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:49 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא מור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:50 PM
|
||
מה המצב אוניסף,
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:51 PM
|
||||
רומיה טוב לראות שאתה פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |