![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:53 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי רומיה מה איתך
מה מספרים כולכם אני דיברתי עם הבת זוג שלי היום והיא רוצה להתחתן כבר ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 16:59 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ ואתה לא מוכן? אם כן מזל טוב נעודד אותך פה אני לא יודעת כבר מה יותר מפחיד לחלות כמוני או להיות אתה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:02 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אני מוכן (נראה לי)
אבל היא רק בת 20 ואני חושב שזה צעיר להתחתן, אולי להתארס שנה הבאה... במה את חולה? תרגישי טוב :) -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:03 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרת לה את זה? אז נוכל להגיד לך מזל טוב מור הזקן מתחתן! אתה בן 25 עכשיו נכון? יש זן חדש של קורנה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:06 PM
|
||
אנחנו עוד מדברים על זה. וכן, אני בן 25
אויש, שמעתי משהו על זה. איך התסמינים? דומים לזן הקודם? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.pinterest.com/pin/70437487662847/ פיקסי https://www.pinterest.com/pin/400257485648798684/ וולףקאט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:32 PM
|
||||
ייאי צדקתי בהצלחה בערך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:40 PM
|
||
גםלך
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:45 PM
|
||
מה קורה
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:46 PM
|
||
ב"ה ואת?
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:50 PM
|
||
כנל
ממש נחמד לי קראתי איזה מאמר על תאורית אני במראה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:53 PM
|
||
מה זה אני תאורית מראה?
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:53 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Sep 13 2023, 17:58 PM
|
||
הממ מגניב
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |