![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאמממ תהנייי אני הולכת לברונו מארסס -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:45 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שלומכם?
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:46 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ מותשת הצילו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:46 PM
|
||||
![]() מוגל |
יום כיפור זה לא היום היחיד בשנה שצריך לבקש בו סליחה, הוא נועד לנקות אותנו מהחטאים (למרות שכמובן, לא על כל החטאים אפשר לכפר) יום כיפור לא מכפר על עבירות שבין אדם לחברו אם אותו האדם לא קיבל את הסליחה -------------------- לילי • she/her ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוררררר -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 20:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...זה לא ככה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:00 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה הסבירו את זה לחילונים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:05 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני לא חושבת שזה קשור בהכרח, אני גם מבית חילוני לדעתי אין קשר לקרבה לדת אלא פשוט לאיך שאתה רואה את כיפור :) -------------------- לילי • she/her ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז חבל..? זה לא שכל השנה אפשר לפגוע במי שרוצים ואז לפני יום כיפור מבקשים סליחה (עכשיו ראש השנה בכלל אז אה) והכול בסדר כל פעם שפוגעים במישהו צריך לבקש סליחה כי ככה זה, אבל יום כיפור זה יום שבו כאילו נמחקים כל החטאים. אממה, אומרים שיום כיפור מכפר על כל החטאים, חוץ מדברים שפגעת באנשים אחרים כי כביכול אלוקים אומר זה כבר לא העסק שלי ולכן חשוב לאנשים לבקש סליחה גם מאנשים שלא דווקא רבו איתם וזה סתם אם פגעתי בך אז סליחה. וזה כן סליחה כנה ואמיתית, היא פשוט לא מתיחסת למקרה ספציפי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:07 PM
|
||||
אוקיי, אנשים שראו והסתכלו והפנימו וחשבו אולי רואים את זה ככה. לחילונים (או לפחות לי) הסבירו שזה יום לסליחות. נקודה. בכל הסדרות שראיתי רק בכיפור אנשים הלכו לחברים שלהם ואמרו להם סליחה על דברים שהם עשו לפני מלא זמן. אז זה מחלחל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:11 PM
|
||||
אם מישהו יגיד לי אי פעם "סליחה אם פגעתי" אני אעלב. כי תמיד אומרים את זה או אם סופר לא אכפת לך מהבןאדם ואומרים את זה כזה מהר בשביל לצאת מידי חובה או שהבנאדם פשוט רוצה להפסיק לריב ואז הוא אומר סליחה אם פגעתי והוא עדיין לא מכיר בטעות שלו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:11 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״סליחה אם פגעתי אם מישהו יודע שפגעתי בו תכתבו בפרטי 🥺🥺🥺🥺״
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:15 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודו שהתגעגעתם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:15 PM
|
||||
![]() מוגל |
מסכימה @פרח נתתי לנורית סליחה היא לא באמת סליחה אם אתה לא מקבל אותה, ואני מסכימה שזו לא חוכמה גדולה לבקש סליחה ללא שום כוונה אמיתית, אבל אני לא רואה בסליחה שמבקשים בכיפור משהו שהוא פחות כנה בגלל שזה בכיפור -------------------- לילי • she/her ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |