![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זהן זה תלוי באיך רואים את זה אני לא מתכוון שאומרים את זה כדי להפסיק לריב וזה כי זה באמת מעליב ומזלזל וכל מה שאמרת לא על זה דיברתי לפני כיפור שאומרים סליחה אם פגעתי זה יותר מזה - גם אם שני אנשים היו בקשר מעולה בסטיז כל השנה עדיין אפשר ללהגיד סליחה אם פגעתי כי זה אומר סליחה על הדברים הקטנים שאני לא יודע שעשיתי ויכול להיות שגם האדם שמבקשים ממנו סליחה לא זוכר את זה, אבל באותו זמן הוא ממש נפגע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:20 PM
|
||
![]() מוגל |
אני לא חושבת שזה חוכמה גדולה להגיד ״סליחה של כיפור היא פחות כנה״. המהות של כיפור זה לא ללכת לכל בן אדם שאתה מכיר ולהגיד לו ״סליחה אם…״, אבל זה כן נחמד לבוא ולבקש סליחה בכיפור
וכמו שציינתי, אי אפשר לכפר על עבירה בין אדם לחברו בלבקש סליחה, אותו האדם צריך לסלוח -------------------- לילי • she/her ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:21 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודההההה וואי שווה ממשששש תהני גםםם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:21 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו חונך מהסביבה שלו שיש יום שבו חייבים להתנצל, זה לא עניין של רוצה או לא רוצה. הוא יתנצל. אמנם באופן כללי וזחוח, אבל יתנצל. אם מישהו שממש פגע בי בשנה יכתוב לי בוואטצאפ "היי, תקשיבי, אני חושב על מה שעשיתי לך כל הזמן, ואני מנצל את כיפור בשביל להתנצל בפנייך. אני יודע שמה שעשיתי היה ממש ממש גרוע מצידי" וכו וכו אז אדע שזה בא ממקום אמיתי בלי קשר לכיפור. אם מישהו שפגע בי יעלה סטורי ויכתוב "סליחה אם פגעתי🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻" או יכתוב בקבוצה של הכיתה או וואטאפר דבר כזה אז אני לוקחת מספריים וגוזרת את הקשר הרעוע בינינו. דברים כאלה באמת מעצבנים אותי. כאילו הזמן הזה שבקבוצות וואטצאפ מתחילה ה"שיחה" הזאת שבה כל אחד מרגיש חייב לכתוב "סליחה אם פגעתי" עם אימוג'ים שונים מחרפן אותי זה כמו שמאחלים "מזל טוב" בקבוצות וואטצאפ. זה עושה לי גירודים מתחת לעור אני שונאת את זה אבל זאת לא הנקודה היהי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:23 PM
|
||||
אני מסכים. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז אני רואה שלא
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הגר!!!
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:25 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי יעל
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:26 PM
|
||
מה קורה
מה את עושה פה בכלל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:28 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:30 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב השיער שלי ממש נחמד כרגע אבל אני חייב להפסיק לגשת למספריים זהו נגמר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:31 PM
|
||||
יש לי קצת זמן בטלפון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:32 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להבין
הנו"ד הזה פתוח מחודש שעבר? המצב באמת גרוע. שלום לכולם!!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:33 PM
|
||||
נטעעעעעעעעע נועםםםםםםםםם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 14 2023, 21:36 PM
|
||
וואי לא החלפתי כינוי מלא זמן המעמד שלי כהנהלותי שמשנה את הכינויים שלו מלא מתערער
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |