![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 15:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגיש כאילו אני צריך לפרוק אבל אין לי ממש מה פרוק כי לא קרה יותר מדי
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 15:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יכול לספר לי
גם אם זה שטויות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 15:48 PM
|
||
3>
אוף פשוט הגיטרה שלי לא אצלי כבר שבועיים כזה כי איזה משהו נקרע או ווטבאר והבאנו לחנות לתקן ואמא שלי אמרה שאני צריכה לבוא איתה לקחת את זה כדי שיתאימו לי או משהו אז כל פעם לא באנו לקחת את זה כי אחת מאיתנו לא יכלה והיום שאלתי אותה אםם היא יכולה והיא ארמה שהיא לא יודעת ואולי היא תיקח את זה מחר בלעדי ומה זה כבר משנה וזה ממש מעצבן אותי כי היא כבר הייתה יכולה לקחת אותה לבד ממזמן אם זה לא משנה?? ומחר בר אילן ואני ממש בלחץ לא עשיתי כלום מהחוברת בערך וכולם שם בטח יהיו גאונים כזה וזה מלחיץ אותי ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 15:53 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח של בבר אילן התחיל השנה והוא באמת גאון :< אבל אני בטוח שלא כולם שם גאונים. -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי ככ הרבה מה לכתוב בדיון על הנצרות אבל אין לי כוח
לכתוב רק תגובה חלקית או לכתוב תגובה מפורטת אחר כך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:10 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לומדת אצל מורה? אם כן פעם הבאה תבקשי ממנו לתקן לך פשוט ולגבי בר אילן בהצלחההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:13 PM
|
||||
כן הייתי צריך לעשות את זהב >< תודהההה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:15 PM
|
||||
יא איזה כיף -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:26 PM
|
||
אם אי פעם תזיפו זוגיות עם מישהו קחו בחשבון שדי בטוח שאתם תצאו בסוף
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:32 PM
|
||
לא נחמד לי :<
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:33 PM
|
||
מה למה
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:36 PM
|
||
זה פשוט מדהים איך שדבר אחד באמת יכול להרוס את היום :<
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:36 PM
|
||||
מה קרה אבל :< -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:38 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי כעס עליי שחזרתי בתחב״צ במקום בהסעה של ילדי יסודי בטענה של ״חבל על הכסף״???
איזה איזה כסף??? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2023, 16:50 PM
|
||||
למה לא עשית את החוברת? :< אל תדאג, לא כולם שם יהיו גאונים ממש. ממה שאני ראיתי לפחות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |