![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:17 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אני זוכרת שרק הגעתי למאה.
טוב יואו אז... מוקדשים! טוב אז תנחשו מי מוקדשים... כולם! מה? כולם! טוב אז גם כולם אבל באופן אישי: מיכלי שרה נטע אוניסף הרמי ליה סוויטה קדלאבגוד ניתאי סו יעל אן נריה אה ו... רומיה ו... אילה אמממ ומי שלא הקדשתי ורוצה להיות מוקדש שיגיד ואני יוסיף אה שכחתי את המישהי הכי חשובה בעולם! אניייי! אה ושכחתי עוד שתיים: גל לישון זה טוב אוי סליחה מוריה שכחתי אותך מוריה אה וגם הכינוי החדש שהולך להיות לי מוקדש! אה וגם סיריוס אוריון בלק -------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא הוקדשתי!
מזל טובב -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:20 PM
|
||
ברור שהוקדשת
![]() ותודה -------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:21 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוקדשתי!!!!! תודהה
מזלטובבב אלף הודעות זה מרגששששששש -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:45 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הוקדשתיייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:46 PM
|
||
![]() מוגל |
יוו מזלטטט
נעלבתי :[ -------------------- שיר~14 עוד מעט~היא/את ![]() אמלין|ניוטמס|דילמס|הארי פוטר|זאב צעיר|הרץ במבוך|המשחק של אנדר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 15:46 PM
|
||
את ביקשת, אבל בכל מקרה את היית מוקדשת גם אם לא היית מבקשת
-------------------- חברה פרשתי
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 16:00 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט!!
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 17:02 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף זה עם מזלטטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 18:41 PM
|
||
חחח
-------------------- חברה פרשתי
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 20:41 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט אה והוקדשתיי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2023, 06:53 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהתחלה נעלבתי ואז ראיתי שאני למטה ><
מזלט! תגיעי לעוד אלפים רבים אבל לא יותר מידי כי אני אתרפן אם עוד מישהו יעקוף אותי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2023, 15:01 PM
|
||||
המפף גל לא יפה שחשבת שאני לא יקדיש אותך -------------------- חברה פרשתי
|||
|
פורסם ב: Sep 3 2023, 20:55 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף...
מזלטוב -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2023, 18:21 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא מזלט
את יכולה לקרוא לי רומיה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |