![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 20:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*מנוסח בלשון זכר אבל פונה לכול המגדרים :> פתרון מוזיקלי פעילות "עם כל המתח שיש במדינה הזאת" אמרה הקרינית ברדיו "אני חושבת שהדבר היחיד שיכול לאחד בין כולנו, הוא מוזיקה" היי משתמשים! לפני כמה זמן נסעתי באוטו, וכשהדלקנו את הרדיו הקרינית אמרה את המשפט שכתוב למעלה, וככה התחילה לה תוכית מוזיקה. הקרינית ברדיו חושבת שלמרות שיש אנשים שרבים ומתווכחים אחד עם השני ומרגישים באות רגע שהם ממש שונאים את האדם שמולם, עם מויזקה אפשר לפתור הכול וממש לחבק אחד את השני. טוב, היא צודקת. מוזיקה זה הפתרון להכול. אתם ממש צודקים! מוזיקה יכולה לפתור כל דבר, מהבעיות הכי קטנות כמו מי יושב מקדימה בנסיעה, ועד לויכוחים על פולוטיקה. כל מה שצריך זה פשוט לדעת איך משתמשים במוזיקה, כי אפשר לפתור כל בעיה עם מוזיקה. תחשבו על המריבה הכי גדולה שהיתה בכיתה שלכם, ועכשיו תחשבו שפתאם באמצע ילד.ה מהכיתה שלכם היה משמיע איזה שיר שכולם אוהבים, ופתאום כולם היו מתחילים לדבר על כמה שהשיר הזה יפה, ועל הזמר.ת ובאופן כללי על השיר והמוזיקה והיי כולם חברים שוב! זה יכול לעבוד, כי מוזיקה יכולה לפתור הכול. וזה בעצם מה שתעשו בפעילות הזאת. אני אגריל לכם סיטואציה כלשהי שבה אנשים רבים - מי ישב מקדימה בנסיעה, מי יהיה במחשב ראשון, מי הכי אוהב חתולים - ואתם תצטרכו לפתור את הבעיה הזאת בעזרת מויזקה. אתה לא מצפה שנעשה את זה בחינם. לא, אל תדאגו. על השתתפות בפעילות תקבלו 150 חרמשים ו-5 נקודות בית, והיא תינעל עוד שבוע. בהצלחה!
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 12:10 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: לאוונדר, עופרי הסיטואציה הבעיתית: אני מגריל לכם ילדה אחת עשתה יום הולדת, וילדה אחרת גילתה את זה, והיא לא היתה מוזמנת, אז הן התחילו לריב. הפיתרון בעזרת מוזיקה: השיר שכרגע כולם אהבו זה "יום הולדת לאלי החתול" אז ילדה אחת ביום ההולדת שמה את זה בטלפון שלה, וכולם התחילו לשיא ולרקוד והילדה שלא הוזמנה גם רקדה ושרה ונשארה למשך כל היום הולדת הערות/הארות/זה קרה בסתיו של השנה שעברה: זה לא אמיתי כן סתם המצאתי את הבעיה -------------------- חברה פרשתי
אם אתם אוהבים קייפופ שלחו ינשוף המבין יבין בייי Monstiezzzz Blinkkkk Glllit Dive Once רק ahyeon וכולם לדרג את קלאבגוד טוב מאודדדדד וגם אותי ביוש נדירים אם אתם אוהבים את BABYMONSTER או BLACKPINK שלחו ינשוף אם אתם לא יודעים מי אלה חפשו בגוגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
הסיטואציה הבעיתית:אני ואחותי מתווכחות באיזה צבע לצבוע את החדר הפיתרון בעזרת מוזיקה:שמים את השיר הזה של הצבעים של ילדות ישראלית שיהיה קצת מצחיק ואז נהיה במצב רוח נחמד להחליט ולא בצעקות ובמריבות. הערות/הארות/זה קרה בסתיו של השנה שעברה:זה לא קרה מעולם הודעה זו נערכה ע"י הארי פוטר בלב ב Sep 11 2023, 17:18 PM -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:39 PM
|
||
@לאוונדר - שני חברים מתווכחים על איזה סרט לראות.
@מיכלי - את ואחותך מתווכחות על צבע הקיר בחדר שלכם (יענו באיזה צבע לצבוע) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 15:54 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שרה Taylor Swift
הסיטואציה הבעיתית: אני מגריל לכם אני מתווכחת עם חברה שלך על מה יותר טוב חתולים או כלבים הפיתרון בעזרת מוזיקה: אנחנו בודקות ביוטיוב עם יש יותר שירים שמהללים כלבים או חתולים הערות/הארות/זה קרה בסתיו של השנה שעברה: זה טוב?? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 16:24 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס, Kaz Brekker
הסיטואציה הבעיתית: אני מגריל לכם הפיתרון בעזרת מוזיקה: הערות/הארות/זה קרה בסתיו של השנה שעברה: -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 17:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:אמיר, Back to Black
הסיטואציה הבעיתית: אני והמורה שלי מתווכחים על איזו יצירה אני אנגן הפיתרון בעזרת מוזיקה: שפתאום המורה שלי שומעת בראש את שתי היצירות ומחליטה שהכי טוב זה שאני אנגן את שתי היצירות! טאדא פתרנו את הבעיה הערות/הארות/זה קרה בסתיו של השנה שעברה: זה באמת קרה יותר מפעם אחת לול הודעה זו נערכה ע"י Back to Black ב Sep 11 2023, 21:02 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2023, 18:19 PM
|
||
@שרה - את מתווכחת עם חברה שלך על מה יותר טוב חתולים או כלבים
@אלכס - את ואחותך מתווכחות על איזה עוגה להכין @אמיר - אתה והמורה שלך מתווכחים על איזה יצירה תנגן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:18 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל ויתוגמל :)
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |