![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:40 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מזלטובב
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:40 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אצלי אחת מטר שלושים בערך ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:41 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מוזררר
אבל זה כיף רצח לעשות את זה יש לכן משקפיים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:42 PM
|
||||
דאייייייייייייייייייייייי מזלטובבבבבבבב על ההודעה שמעלי חח כן אבל היא עוד לא בת 13 גם ולאדעת באמת מה הגובה שלה אבל היא ממש נמוכה היא כמעט מגיעה לי לכתפיים בעצם היא גבהה יחסית לאחרונה לאדתע ויש לי משקפיים אבל אני בדרכ עם עדשות -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:43 PM
|
||||
נופ וטובב שכךך אני מפחדת לדמיין את עצמי עם משקפיים -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:43 PM
|
||
תודההה
אה באמת? אני קצת מפחד לשים עדשות, כאילו כל הזמן להוריד ולשים זה קשה ממש @נוועה, מה למה? משקפיים זה מדהים, זה מוסיף כל כך למראה ולאופי שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:44 PM
|
||
נוע בשביל זה יש עדשות
אני ממש לא אוהבת משקפיים הם הופכים לי את הפנים למחוצקנים משום מה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:44 PM
|
||||
אבל זה מפחידד בטירוףף -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:45 PM
|
||||
מצטט, תקראו את השורה האחרונה, גם אם לא הייתי צריך הייתי לוקח משקיים בלי מספר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:46 PM
|
||||
וואי גם אני ממש פחדתי אבל לכל האחים שלי יש חחח אני בכלל לא נוגעת בעין כשאני שמה או מורידה לפעמים בטעות כשאני מורידה אני מקווצצת את העין ולא את ההעדשה אבל זה סתם כי אני מפגרת ומורידה את העדשה ב2 בלילה זהו יש כאלה שפשוט משקפיים זה נדיר להם יש לי חברה שבעיקרון אין לה משקפיים אבל אם היה לה וואווווו היא הייתה כאילו וואו באמת כזה משקפיים עדינות כאלה קיצור -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:46 PM
|
||||
משקפיים זה לא מכוער יש אנשים שזה באמת מוסיף להם המון וזה יפה להם פשוט לי זה...לא -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:47 PM
|
||
כן על התגובות של שניכן, טוב לא ראיתי אתכן אבל..
תראו! הבאתי את לונוש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:47 PM
|
||
לונוש!
עריכה:היא לא פה עריכה:אה היא כן? עריכה:אה היא לא עריכה: או שכן? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:48 PM
|
||
היא נרשמת עכשיו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2023, 22:48 PM
|
||
לןנוששש
בואו נחשוב איך היא נראת שיער שחור! יואוו בדוק היא נראת שלגיההה רק עם שיער ארוך כזה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |