![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:28 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:32 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 21:38 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף למה כל הזמן מתקלקל לי הגיף בחתימה
אני רק רוצה גיף של שיידבאג ואין כלום שהאתר מאשר ![]() -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את האמת אין לי מושג איך עושים גיף פה..
מרינט כל כך מגוחכת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 22:12 PM
|
||||
הצלחתי לשים בסמל האישייי
אם מעלים תמונה מהמחשב אז אפשר -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 22:15 PM
|
||
ובחתימה לא?
באסה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 22:31 PM
|
||||
אי אפשר להעלות מהמחשב דברים בחתימה
בנתיים שמתי גיף אחר אבל אני ב99% בטוחה שעוד מעט תהיה לי את אותה השגיאה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 23:20 PM
|
||
רגע מה?
הם מתנשקים בסוף? יואו מרינט מתנהגת בטפשות מוחלטת. כרגיל. ולמה לדחוף לסביות לכל מקום? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 10:02 AM
|
||||||
כןןן הפרק הזה באמת גרם לי לבכות נשבעת אני לא אעשה ספויילרים אבל אז קיצר מה הקשר ללסביות? -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 10:16 AM
|
||
יאייי מחכה לזה.
זואי לי. איכככ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 11:23 AM
|
||||
מה הבעיה עם זואי?
האמת היא שפעם העדפתי את קלואי על פניה אבל אחרי שראיתי את הספיישל אני כבר מעדיפה את זואי -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 11:24 AM
|
||
היא לסבית.
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:34 PM
|
||||||
זו בעיה? תגידי, את המופובית? -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:34 PM
|
||
לא ידעת?
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:40 PM
|
||||||
לא ורק שתדעי שהסיבה ששמים להט''ב בסדרות ילדים זה כדי לחנך ילדים שזה דבר נורמלי ובסדר זו רק נטייה מינית זה לא משהו שמשפיע לך על החיים אלה החיים שלהם אבל בסדר זו הדעה שלך ואני מכבדת את זה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |