![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 22:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי.
יכול להיות שהשילוב בין כמה מילים לא דוסיות במיוחד הוביל לזה. אני אתבב לך בלי נדר. יש לי הרבה מה לעשות בססש הלילה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 23:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח באמת יעל שרה!!!
יאייי תודהה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 23:08 PM
|
||
מה אני אעשה?
רוצה לדעת על מה דיברנו? בבקשה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 23:13 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לדחוף את זה לדעתי, אבל בצורה אורגנית- איך שדחפו את זה בלבד בבית לדוגמא זה עילג. אבל מה שעשו בשירה עם דאבל טראבל היה גאוני. ואמיטי ולוז כמובן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 23:16 PM
|
||
איכ.
איך שדחפו את זה ללידיבאג זה ככה: רמזים בעונה ארבע ואז בעונה חמש נתניאל ואיך שלא קוראים לו, גברת בוסטיאר עםמי שזאת לא תהיה והיא בהריון! וזואי לי. הגזמנו. וגם הפרק על הפלסטיק. כל כך שקוף שמנסים להעביר מסרים. הבעיה היא שלילד קטן זה לא שקוף. איףף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 09:48 AM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל אני מכבדת את הדעה שלך אבל בבקשה תכבדי בחזרה. לא צריך להגיד איכ או איף על דברים כאלה. וחוץ מזה, זה לא רק כדי להעביר מסרים, זה גם כי הסדרה מתרחשת בעולם שהוא מדמה עולם אמיתי, ומה לעשות, בעולם אמיתי לא כולם סטרייט -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 09:54 AM
|
||
בסדר, אני אכבד.
(אב אני אומרת איכ גם על נשיקות ארוכות מדי בסרטים, אני לא אוהבת דברים כאלה באופן כללי) כן, אבל זה לא מרגיש קצת מוגזם? והפלסטיק היה מאוד להעביר מסרים, זה לא מסר שאני מתנגדת אליו אבל זה מראה משהו על המדיניות שלהם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 09:58 AM
|
||||
מבחינתי תגידי איכ על נשיקות ועל כל דבר אחר, כל עוד זה לא נגד מישהו. אם זה נגד משהו
תגידי מה שאת רוצה דרך אגב הוספתי באשכול הראשי חוק למשפחה כדי למנוע מקרים עתידיים מראש -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 10:02 AM
|
||
אני לא נגד אף אחד, בטח שלא אישי.
כלומר חוץ ממחבלים וכדומה, שם זה גם מאד אישי, אני שונאת כל אחד מהם אבל הם בכלל לא ראויים להיקרא בני אדם. עברתי עליו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 10:12 AM
|
||||||
לא הכוונה היא לא לקרוא למישהו פה מטומטם וכאלה שגם אם רבים לעשות את זה בלי להכניס דברים לא יפים הכוונה לא אלייך על תדאגי -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 10:18 AM
|
||
ברוך ה'.
אני אוהבת דיונים (אפשר לומר שאני אוהבת להתווכח) אבל ברגע שזה מגיע לפסים אישיים זה כבר לא כיף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 10:32 AM
|
||||
בדיוק, הוספתי את החוק הזה רק כדי למנוע את זה מלקרות בעתיד, כרגע אף אחד לא עבר על החוק אבל זה לא אומר שלא יעברו עליו בכלל
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 10:37 AM
|
||
אני בעד.
זה חוק חשוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 11:07 AM
|
||||
אה כדי שאני אוסיף חידוד:
לדבר על פרו פלסטינים ומחבלים לא יפה זה מותר ואף מומלץ -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 11:53 AM
|
||
מסכימה מאוד.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |