![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 21:06 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גנומים- הגנומים טובים בגינון והצמחים שלהם הוא המזון העיקרי בערים האבודות. הגנומים פעם חיו בעיר הענקים רוואגוג, או בשם המקורי שלה, סרנוויל, עד שהענקים גירשו אותם משם. חלק מהגנומים חיים עכשיו באזורים הנטרליים (מקומות שלא נכבשו על ידי הענקים). חלק מהגנומים חיים בערים האבודות ועוזרים לאלפים עם עבודות-חוץ וגינון, בתמורה להגנה שלהם. גנומים הם קטנים ונראים כמו צמחים. גנומים קשורים מעוד לצמחים ועצים והשירה שלהם גורמת להם להתפתח ולגדול. לגנומים אין שליט. ענקים- הענקים חיים ברוואגוג אחרי שכבשו אותה מהגנומים. לענקים יש בית מלוכה, עם מלך ומלכה. ברגע שהמלך הנוכחי פורש מתפקידו יש מלחמה על מי יזכה בכתר. מי שהורג את כל המתחרים זוכה בכתר. הענקים הם אוייבים של הגובלינים, אבל יש ביניהם הסכם שלום. גובלינים- הגובלינים חיים בערים מזהב, ויש להם בית מלוכה. הגובלינים הם לוחמים טובים ולרוב משמשים כשומרי ראש לחלק מהאלפים שצריכים שומרי ראש. הגובלינים הם אוייבים של הענקים, אבל יש ביניהם הסכם שלום. גובלינים הם בגובה שני מטר ואפורים. גמדים- הגמדים חיים מתחת לאדמה, כי העיניים שלהם רגישות לאור יום. לגמדים יש בית מלוכה, והם חופרים מחילות באדמה, ויודעים לפרוץ מתוכה במהירות גדולה. גמדים הם נמוכים אבל מהירים, ולוחמים טובים. לגמדים יש פרווה מדובללת. טרולים- אין הרבה מידע על הטרולים, חוץ מזה שהם מתבגרים הפוך. הטרולים בוקעים מכוורות, והטרולים שרק נולדו חזקים ואין להם שום היגיון, רק רצון להרוג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 21:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ב"ה
קצת מעצבן שיש אנשים עצלנים בבית אבל לאנורא -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 22:22 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושש
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 22:27 PM
|
||
וואי שאני מסתכלת על החתימה שלך זה כזה כובשים את עזהה
חחח -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2023, 14:01 PM
|
||
היי
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2023, 14:17 PM
|
||
שלום הוביט
-------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Oct 27 2023, 16:00 PM
|
||||
אה? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2023, 06:35 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסרטון
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2023, 10:32 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיניתי כינויי
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2023, 16:52 PM
|
||
מזלטובבבבבבב
-------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Oct 29 2023, 21:29 PM
|
||
היי
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2023, 22:34 PM
|
||
היי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2023, 09:13 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את ממש אוהבת אותה. תתחדשי:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2023, 14:19 PM
|
||||
חננה? -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2023, 15:48 PM
|
||
למה הסימן שאלה?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |