![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם התחילו לעשות חרוזים אנערף
היי נריה אתה פה -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:09 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרגשות בשיאה
עלון -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:10 PM
|
||
הרמיייי
למה לא באת? -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:12 PM
|
||
לחשמורל?
סתם לא היה לי כוח גם אני תמיד באה ואז זה דלוח פיצוצים ואז סתם באתי לרבע שעה כאילו כשאני לא שם מפעולה עד זה כאילו זה לחזור הביתה ואז אחרי חצי שעה ללכת לסניף לרבע שעה לאדעת אם זה מה שהיה אבללל -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:13 PM
|
||
זה היה שעה
והיינו ממש קצת בנות אבל אני הרמתיי:)) סתם סתם תבואי פעם הבאהה -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:14 PM
|
||
פפעם הבאה זה יהיה כנראה אחרי פעולה אז אין סיבה שאני לא אבוא
תמיד החשמורל הראשון דלוח אז אני פשט לא באה מראש✨😂 -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ולונה הגשנו את המשימה השלישית במירוץ לקבוצה, אני סופר מתרגש ומפחד
נקווה לטוב ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יואווו דאייי יואוווו
בהצלחההההה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
החשמורל הראשון דלוח כי אף אחת לא באהה
(חוץ ממני) אבל נוו זה שנה אחרונה בערךך אעעע ניתאייי בהצלחהההה בעז"ה אתם המנצחים ![]() -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:15 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לכןןןן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:16 PM
|
||
כי אף אחת לא תבוא לרבע שעעההה (במקרנו שעה) של שיעמוםם
שנים קודמות באתיי! היה פעולה לוועדה שלי או בכללי ביום שלישי:) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:16 PM
|
||
ןן
אני אף פעם לא אהבתי את זה שאומרים לבנות לכן ולא לכם אבל הרמייי זה כיף ברמות אם בנות באותת -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:17 PM
|
||
מההה זה ממש מציק לי שלא אומרים לכן
ועוד דברים כאלה אמממ שנים קודמות באו יחסית הרבה לפחות 20 ולא היה כזה כיף עומדים בלי לעשות כלום בזה הראשון כע? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:18 PM
|
||
אני שונאת את זהההההה
היה מלא מוראלים וממש כיף -------------------- בע"ה
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 21:19 PM
|
||
וואי זה ממש מוזררר זה לא מציק לך שקוראים לך כ... לא איך שאמורים?
זה כמו שאני אגיד אתה לבת (עזבו את זה שיש כאלה שמעדיפים שיקראו להם ככה וזה) טוב זה לא היה ככה בשנים קודמות אז החלטתי לוותר על התענוג אני אבוא בשבועות הבאים בע"ה כי זה גם יהיה ממש בתוך החודש ארגון ופחות דלוח -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |