![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:23 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וזה למה גם הם קראו לו משיח שקר? את כתבת פה 500 שורות ואני מחזירה בשורה😅 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:25 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חחח זה בסדר האמת שיש להם את כל הסיבות לבדוק אותו כי היו הרבה אנשם שטענו להיות המשיח והתגלו כמשיחי שקר כמו שבתאי צבי למשל אבל התנ"ך נותן לנו סימנים ברורים מי באמת יכול להיות המשיח ומי לא, ישוע עומד בכל הקריטריונים, לא כמו משיחי השקר בעבר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:26 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז למה- אוף זה מסובך ועכשיו למדתי לקרוא לו ישוע כי ישו זה בכלל כינוי גנאי מסתבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:27 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התיק שלי עומד להיות 50% בגדים ו50% אוכל
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:28 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל בסדר את יכולה לשאול מה שאת רוצה, כל עד אני פה אני יכולה לענות, עד שאלך בקרוב אל תתביישי לשאול
למה לא 100% אוכל? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך ללבוש בגדים ):
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:32 PM
|
||
מעצבן אותי שלקחו את הסרט הכי אהוב עליי בעולם ועשו לו סרט המשך פשוט נוראי
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:33 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזר פה איפה הגר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:34 PM
|
||||
נשבעת שאני מכירה אותך אבל שכחתי את השם שלך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:36 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה תודה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:37 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
3> -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:38 PM
|
||||
הגר פה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:38 PM
|
||
הנזירה זה הדבר הכי טוב שקרה לעולם הזה
הנזירה 2 זה גועל נפש פשוט בושה וכלימה לעולם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:39 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר הגר הגר מה קורהה וואי שמצ מי זה אבל הי אני שיראל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 20:40 PM
|
||||
אה שיראל נכון אני כריס -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |