![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:00 AM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגדול זה היה יכול לעבוד המד"ש שלי פשוט סיפר להם בדיחות לא לגילם והם נהיו בשקט -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:14 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:16 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי כמה חזק אתה מרביץ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:16 AM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מדמיינת ילדים צועקים ואז איזה מישהו צורח "סקס!!!" וכולם בשקט -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:18 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזכירו לי לנסוע יותר ברכבל
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:38 AM
|
||||
אני בוכההה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 11:58 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי לא זה באמת קניבליזם.
זה משחק ילדים מה לעזאזל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 12:19 PM
|
||
הלפ נתקעתי עם שני חניכים פצועים באמצע שום מקום מה עושים😭
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 12:35 PM
|
||||
מה למה --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 12:45 PM
|
||||
הם נפלו או משהו אז נשארתי איתם לחכות לחובש כי הם על אחריותי ואין לי מושג איפה אנחנו -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 12:47 PM
|
||||
אמאלה עדיין לא נגיע אף אחד? --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 12:51 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
מקסים
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 12:54 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ליאו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 13:00 PM
|
||||
שלום🥰🥰🥰 --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2023, 13:01 PM
|
||||
הגיע עכשיו איזה מישהו הוא נראה בן 13 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |