![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני ככ מחוץ לנגינה כבר בשבת סבתא שלי אמרה לי כזה אה ולא שכחתי שאתה רוצה אורגנית אני אקנה לך 😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:20 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש ממש שונא חפיפת משלשים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:21 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן . כאילו אוקיי יש צזצ וזצז וצצצ וזזז וכל שילוב אחר בין השלושה מה עכשיו? פשוט ככה?? אין רמזים????? כאילו מאיפה מתחילים את החרא הזה בכלל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:23 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבוי -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:24 PM
|
||
השיעולים שלי נשמעים כאילו אני בוכה
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:24 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן נגינה זה ככ מאייש לפעמים אבל זה כיף כשנכנסים לזה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:25 PM
|
||||
אין לי זמם כוח עצבים ותמיכה להיכנס לזה לול --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:27 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החברה שלי שלחה לי תמונה של הפנים שלה ממש מקרוב ומסתבר שיש לה נמשים קטניםםם
אני לא יכול יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:27 PM
|
||||
כ ן וכאילו גם מה אני אמור לעשות עם זה?? מה בכלל הקטע של זה אני לא מבין כאילו משוואות צריך לגלות מה הX ואני אמור לגלות שזה בעצם אותו משולש?? אבל ברור שזה אותו משולש כי התרגיל זה להסביר איך זה אותו משולש אז מה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:30 PM
|
||||
כן זהו תגזרו ותשימו אחד על השני בשביל מה כל החרא הזה עכשיו את מי זה מעניין בכלל שנתי אף פעם לא נדדה בגלל משולש חופף או שמא לא חופף אני לא רוצה להיות מהילדים האלה אבל מהכל זה נשמע בדיוק כמו הדבר המיותר שאני לא אצטרך בחיים גם לא בעבודה --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:30 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני תמיד שוכחת לכבות את המזגן כשאני יוצאת מהבית
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:32 PM
|
||
בואו נדבר על הכריזמטיות של ספיר ברמן
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:37 PM
|
||||
כ ן כאילו אני לא מהאלה ששואל על כל דבר למה אני אצטרך את זה בחיים כי זה שאלה מטומטמת אבל עזוב בחיים חפיפת משולשים זה איזה משהו שעליו מתבסס משהו ממש מסובך אז אני לומד את זה בתור הקדמה?? אם לא אז למה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:38 PM
|
||||
בדיוקקקקקקקק די *כאילו גם חזקות אבל חזקות זה קל* ליטל טייסט אוף היבן 3>> הפלתי את הטלפון על הרגל והכי כואב לי בעולם עכשיו יצא לי כזה יואו- ואם לא היה נשבר לי האגודל כנראה הייתי צוחק על זה עכשיו --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 21:40 PM
|
||||
כןןן סו עמוד 310 תרגיל 7 מה עושים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |