![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:25 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כןןןן מסתבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:27 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:28 PM
|
||
אני לא יכולה לשים את האצבע
אבל יש פה מישהו שמעשן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:28 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא תחבורה ציבורית.
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:29 PM
|
||
וואי אני שונאת שמעשנים במקום סגור
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:29 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הליכות>>>>>
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:33 PM
|
||||
למה -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש הרבה שמיים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:41 PM
|
||
😭😭
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:41 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:44 PM
|
||||
זה יותר מידי רועש וצפוף ובכללי זה בכביש וזה ככ מפחיד ופשוט אני עולה על אוטובוס עם נהג שאני לא מכיר ומלא אנשים זרים והאוטובוס לא תמיד מגיע בזמן שצריך וזה פשוט מפחיד ומעצבן אני שונא -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:46 PM
|
||||
אויי לא יודעת אני כזה רגילה כבר ואני גם מכירה את התחנות והזמנים וזה אתה נוסע גם בטרמפים? -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:47 PM
|
||||
טרמפים מההורים? כן טרמפים מזרים? ממש ממש לא לא הבנתי למה התכוונת >< -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:49 PM
|
||||
ומהורים של חברים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2023, 14:53 PM
|
||
לאבד יו אט יור וורסט
באט דאט דידנט מטר --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |