![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:33 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צרפת אני צרפתייה יש לי אזרחות צרפתית ואין יום שאני לא שוקלת לעוף מפה אבל בתכלס, במצב של צרפת עכשיו עדיף כבר להישאר בישראל פוליטיקקה זה חרא -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:35 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אם היה לי אזרחות צרפתית מזמן הייתי עפה תזכירי לי מה יש בצרפת? אה ושאפו ממה שהבנתי את נוצרייה (מקווה שהבנתי נכון) יפה שאת שורדת בארץ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:36 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אייביס פיינט אקס!! זו האפליקציה הכי טובה בעולם אני מצייר בה כבר שלוש שנים זה גם חינמי, בעברית ומאוד מקל על ציירים דיגיטליים חדשים, ויש שם המון פיצ’רים מגניבים + בעידכונים הבאים הם יוסיפו פונקציית אנימציה(!!!) ככה שזה הכל בחבילה אחת אם את רוצה משהו יותר מקצועי, יש פרוקרייט אבל זה עולה כסף ובאנגלית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:38 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אל תהיי בטוחה בזה, עם מה שמקרון עושה עכשיו לצרפת עדיף להישאר פה זה הדבר היחיד שמחזיק אותי במדינה הזאת יש כבר המון שנים בעיות של הגירה ושל כפייה דתית מוסלמית אבל עכשיו בנוסף להכל התחילו בגלל מקרון המקסים להתפתח בעיות כלכליות נוראיות בצרפת הבן אדם הזה ממש לא הולך לקבל את הקול שלי בבחירות, זה מה שבטוח המצב הדתי שלי קצת מסובך אמא שלי הייתה יהודייה חרדית חב"דניקית ואבא שלי הוא נוצרי קתולי ואני גדלתי תחת כנפי הנצרות כל חיי בערך עד שהחלטתי להיות חרדית שנתיים וראיתי מה קורה ביהדות הרבנית ופשוט לקחתי את הרגליים שלי וברחתי מרוב פחד חזרה למקורות שלי אני מסובכת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:39 PM
|
||||
הגר? (לא רואה חתימות, מקווה לפי הכינוי שאני צודקת) -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:41 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני אכן הגר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:41 PM
|
||||
וואי אחותי מה קורה לא שמעתי ממך שנים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:43 PM
|
||
חחחחחח אני בסדר
התחלתי קורס בצבא עכשיו אז צהל וזה מה איתך איך החיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:44 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וריאן פה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:46 PM
|
||||
אוי איזו תקופה נהדרת, געגועים המון בהצלחה! אני בסדר, סטודנטית עייפה, ובמקביל גם סוכנת נדל"ן ויועצת משכנתאות אין רגע דל מה חדש חוץ מזה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:48 PM
|
||||
תזכירי לי מה הקטע של מקרון? אה נחמד אני עוברת בין דתות לפי מצב רוח חודשי~ ותמיד אני נכנסת לזה חזק כאילו ממש עכשיו אני בהתלהבות על הברית החדשה>< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:51 PM
|
||||
יש לי הרבה חרא להגיד עליו כדי לתאר לך אותו טוב אבל אני אסתפק בקצרה בנשיא לעשירים שמאפשר כפייה דתית והגירה וטבח של העם הצרפתי מה מושך אותך בזה? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:52 PM
|
||||
וואלה מגניב מה לומדת? אנא אערף שום דבר חדש בתכלס אצלך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 19:53 PM
|
||||
אוישש קראתי בספר היסטוריה על ההובלה וזה קצת עניין אותי אז חיפשתי בספרייה גירסא חדשה עם הסברים ומצאתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |