![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:12 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:20 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי לא :( אני בי לצערי גדולה בשנתון -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגמר עכשיו השבוע השלישי וכבר היו לי שלושה מבחנים באיזה קטע של הגיוני די😭 -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:48 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מפחד מיום כיפור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:49 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יש לפחד מיום כיפור? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:50 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
בצדק... Me too בעיקר מהצום🤢 -------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:54 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין טלפון אסור לי לצאת מהבית אני חייב לצום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:56 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כאילו בא לי לעבור את זה כבררר
-------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:58 PM
|
||
זה אשכרה לפספס את כל המהות של היום הזה.....
זה היום הכי שמח בשנה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2023, 23:59 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו לגמרי -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:00 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
קודם כל, זה לא היום הכי שמח בשנה, זה יום מפחיד, כמו ראש השנה.. אם עוברים אותו בשלום אז זה שמח... אבל צודקת שאם רק מחכים בבית שזה יגמר זה פספוס אני מתפללת בבית כנסת.. -------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:01 AM
|
||||
באמת נתקלתי ביותר מידי בנות צעירות שהיו כזה רגע זה חג? אמורים לשמוח? המטרה היא לא למות מפחד? אני שונאת כשמעוותים את כל התפיסה של היום הזה ושוכחים שזה יום מדהים ומרגש ואני באמת מחכה לו כל השנה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:01 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:02 AM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשרייך ממש יש אנשים שמשווים בין זה לתשעה באב... -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:04 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
למה לתשעה באב זה לא אמור להיות צום על חורבן יש צום בגלל הקדושה, וזה שאנחנו צכים להתמקד בחזרה בתשובה. אז שיהיה לכם גמר חתימה טובה... -------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |