![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:32 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחינה דתית זה לא בעייתי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:37 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווו תודה רבה, שגם לך יהיה טוב (: אני כל כך שמחתי ביום הראשון כשפתאום התעלמתי מכולם ולא היה לי אכפת, ואז פתאום אנשים התחילו לפנות אליי. ואז התחלתי להיות בסדר עם להיות לבד בהפסקות, ופתאום גם להם לא באמת אכפת (כאילו שהיה להם מתישהו)... אלוהים כל כך שנאתי בשנה שעברה כמוך שבאים ושואלים אותי אם אני בסדר גם הזכרת לי שהשבוע המורה לספרות אשכרה ראתה במחברת שלי משהו שכתבתי+ציור וזה היה מביך רצח, היא לפחות אמרה שזה מעניין זה פשוט מרגיש כאילו כולם מנסים להיות משהו שהם לא, וזה כואב כי בחטיבה שלי כולם היו כל כך חופשיים כאילו לפחות עכשיו יש לי חבורת בנות שהן משכבה מתחת שממש טוב לי איתן וגם בחבורה הזאת יש ילדה אחת מהשכבה אז זה טוב -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:41 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
❤️ צביעות זה נוראי בצורה אחרת ובאמת גם אני מרגישה שפחות אכפת לי מאיך רואים אותי או להראות שאני בסדר למרות שאני לא ופשוט בא לי שיקבלו את זה ולא יצפו ממני להסתיר את זה כי זה מה שכולם עושים אני שמחה שמצאת אנשים שטוב לך בחברתם זה חשוב ❤️❤️ -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:48 AM
|
||||
תודה רבה לך❤ זה אולי מחשבה טיפה מוזר וקיטשית אולי, אבל לדעתי כל מי שרק מנסה או מצפה ממך להסתיר את זה פשוט מקנא שלא אכפת לך פשוט להיות מי שאת. אלוהים אני פשוט אחגוג ברגע שאסיים את התיכון אני כבר מתכננת שנה איך אני אבריז מהנשף סיום ופשוט אלך לים או משהו במקום ולמען האמת אני לפחות שמחה שהבנתי שלא צריך להיות אכפת לי מכל זה מוקדם מאשר שאני אקבל זה מאוחר בחיים ואז אולי היה כואב הרבה יותר -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:58 AM
|
||||
אני חושבת שזאת מחשבה מאוד נכונה וצודקת וואי כןןןןן יפה, זה באמת חשוב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 00:59 AM
|
||||
אווו תודה❤ אז אממ אני הולכת לישון בתקווה רבה לחזור מחר ולגלות מה עוד פספסתי פה סלאמת -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 01:00 AM
|
||
לילה טוב
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 05:30 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי בעצם נכנס כיפור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 07:44 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בערב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 07:46 AM
|
||||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 07:54 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די נו חנה את קטנה על מי את עובדת ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 08:31 AM
|
||||
שקט למה לגלות איזה לא חבר אתה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 08:41 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו אני קטן ממך ועדיין תקוע במערכת הלימוד. תרגישי טוב עם עצמך! (אגב יו חנה הצילו, לא דיברנו כבר איזו שנה. מה איתך?) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 08:41 AM
|
||||
אני שמנסה להבין שעה אם זה בדיחה או לא בוקר טוב דרך אגב😂 -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 08:45 AM
|
||
ליאווווווו היייייי מה המצב? מה חדש?
הגיוני שאתה קטן ממני ובמערכת החינוך אני כבר בת 18 ורק עליתי ליב אז זו לא בדיחה שירה 😅 ובוקר אור אין לי מושג מה אני עושה ערה אחרי שנרדמתי אתמול ב4 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |