![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:48 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אבל עכשיו אני תקועה בביתתת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:49 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כי אנשים התבגרו פה והתחילו לאהוב דברים אחרים ולהשתנות בכללי אני לא מכיר מישהו שהצטרף לפה והוא שנא הארי פוטר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:49 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=169298&hl=
לקח לי ככ הרבה זמן למצוא את זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:50 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להיות אמא ולהגיד לך לקרוע את העיר או שלקראת כיפור אין מה לעשות? את האמת גם אני תקועה איך בבית בגלל כיפור וכימיה שונאת מעבדה רצח. -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:50 AM
|
||||
הפורטל מדהים תחזרי הולי שיט למידה מרחוק איך אני שונא מסתבר שיש קטע כזה בערב יופ כיפור שיש מצווה לאכול או משהו אז עושים ארוחות משפחתיות כי לא מספיק שאתמול היה שבת אז אהה מחכה לאוכל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:51 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל כאילו זה עדיין מרגיש לי מוזר -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:51 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי חייב לומר שאני כבר לא כזה אוהב הארי פוטר כי זה חרוש אבל יש לי כבוד לספר הזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:52 AM
|
||||
יש כל הכבוד אבל צריך עלילה אני לא יכול לשרשר בלי זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:52 AM
|
||||
כןכןכן בא לי מקווה רק שאצליח לזכור שוב הכל על הפורטל למזלי זה לא כזה למידה מרחוק כי זה עבודה עם כמה ילדות אבל אין לנו כוח לצאת מהבית אבל טכנית שונאת למידה מרחוק זה השטן אוכל זה מושלם במיוחד לפני כיפור -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:53 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו אין מה לעשות כי כיפור ): אני רוצה לקרוא אבל מה שאני קוראת עכשיו לא מעניין אותי במיוחד אז זה מרגיש כמו מטלה עכשיו נסעתי לכלבו עשיתי קצת קניות לשבוע הבא שזה בעצם השבוע הקרוב כי מסתבר שיום ראשון היום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:54 AM
|
||||
כןן תחזרי אני יכול להסביר/להזכיר לך דברים אם את רוצה אה אז בסדר זה לא כזה נורא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:55 AM
|
||||
אוקיי אז בוא נחשוב על זה אפשר נגיד זה צריך להיות משהו שלא קשור לזה שהם גייז או שאפשר נגיד לעשות על הקשיים שהם נתקלים בהם? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:55 AM
|
||||||
אוו מה את קוראת? אולי תקראי משהו אחר? יואו איבדתי גם תחושת זמן בנוגע להיום
אוו תודה רבה כן צריכה ללכת לפתוח את הזום ): -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:57 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא זה פורטל להטבים.יות והדתיים.יות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 10:57 AM
|
||||
אמ אה אוקיי? אבל כמו מה כי אפשר לעשות הומופוביה משהו או שמישהו מגלה שהם בזוגיות ומפרסם את זה לכול הביהס או שיט כזה אדק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |