![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2023, 00:59 AM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיפור!! תהיו גאים בי
הלכנו אחד ליד השנייה. הייתה שתיקה, היא לא צרמה- כמו שתיקות אחרות בין אנשים שמבינים אחד את השני קצת פחות טוב. היא לא הביכה- כמו שתיקה בראיון עבודה או ברגע הארוך מדי אחרי "אני אוהבת אותך" או "אני אוהב אותך". זאת הייתה שתיקה כזאת שנותנת מקום לרעשים הקטנים של תחילת הלילה להתגשם. שקשוק רכבת בכביש הראשי, רחוק רחוק מאיתנו, נביחה של כלב, רחש הים במרחקים, הדשא נגרס מתחתינו בעוד אנחנו עולים במאמץ קל על הגבעה המלאכותית הקטנה, חום היום נעלם לאט והופך למזג אוויר קליל יותר, פשוט יותר. התמקמנו, כרגיל. הראש שלה על הברכים שלי בחצי ישיבה מזרחית עם הברכיים מקופלות, איך שהוא זה הסתדר. נשענתי עם הידיים אחורה, שיהיה גם לי נוח, לא רק לה. הכל כל כך חום- שחור מסביב בלילה הזה. כבד לי קצת מדי, רציתי לצאת לרגע, להשתחרר, לנמנם בלי משים בדשא. "אתה ער?" זזתי קצת, כדי לסמן שכן. "מה קרה שאתה כל כך עייף היום?" היא החליפה תנוחה. "לא יודע, אולי זה... אני לא בטוח מה לעשות עם עצמי." "אתה אבוד בחלל החיצון." היא אמרה בנימה טראגית משהו, מה שגרם לי לגחך. "כן, קצת." היא שיחקה עם היידים בשיער שלה, "תגיד... אני יפה בעינייך?" "מה את חושבת, את יפה בעינייך?" "אני חושבת שהיופי הוא בעיניי המתבונן, ואם המתבונן אוהב את מה שהוא רואה, אין פצעי בגרות על הפנים שלי, אלה נקודות חן." זאת לא ממש תשובה, "מאיה, את אוהבת את עצמך?" "זה לא משפט שאפשר לשא-" "כן או לא..?" "כן. כנראה, כן." "את אוהבת אותי?" היא ענתה לי על זה כבר כמה פעמים בחיוב, אבל הקול שלי עדיין שברירי כאילו העולם שלי יתרסק אם היא תענה אחרת. היא לא תענה אחרת, אני מכיר אותה, אבל העולם שלי כל כך עדין שאני מפחד שיתרסק כל פעם מחדש. היא התווכצה לכדור על הברכיים שלי, "כן. למרות שלפעמים אני לא בטוחה ש- סליחה על הפילוסופיה, אני יודעת שאתה שונא את זה." אני דווקא רוצה לדעת לאן זה מוביל, "תמשיכי." "אני אוהבת אותך, ואת ליאור, ואת נועם, ועוד אנשים. אבל מה אני אוהבת בכם? למה? אין לי טיעונים, אלה רגשות וזהו. אני מפחדת שכל זה יעלם יום אחד." נשפתי אוויר בהזדהות. היד שלה נגעה, חצי מרחפת, בדשא. הושטתי את שלי ונגעתי בקצה של האצבעות שלה. הסתכלתי עליה, המבט שלה הופנה לשמיים אז הסתכלתי גם. לא היו הרבה כוכבים שזרחו בשמיים הלילה, אבל יכלתי לזהות כמה קבוצות כוכבים. בתור ילד שגדל על ספרי גאוגרפיה וחלל התאכזבתי לגלות, כשהתבגרתי, שלא רואים פסים שמחברים בין קבוצות כוכבים. אבל אני מאמין שהם שם, מחברים בחוטי תפירה עדינים עדינים, כוכבים שקשורים ביחד. בכל מיני גדלים אבל שייכים לאותה קבוצה. כמו אנשים, כמו נקודות חן. -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 01:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ-ה-מ-ם
רומנטי אבל נקי, יפה ומדויק. וואו. אכתוב יותר מפורט בשעות בהן הראש שלי עובד יותר טוב אבל בכל מקרה תדעי שכפי שהבנת, אהבתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |