![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2023, 11:03 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ובצל המלחמה,
שכולם עסוקים נורא בשנאה, הוא התקרב אליה ולחש מילות אהבה. והיא מחייכת- כמעט צוחקת- אבל אז עוזבת. כי רומיאו לא יוכל להיות עם יוליה כי זה לא מחזה כי זה העולם האמיתי כי אנחנו חיים בעולם מלא שנאה וכאב. בעולם שבו הם לא יוכלו להיות ביחד. תבים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 17:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה: ממש אהבתי את המסר של השיר והקטע שלו בכללי זה ממש יפה קצת הפריע לי שבהתחלה יש חרוזים ואז לא כי המוח שלי כבר התרגל לקרוא בחרוזים ואז סוף השיר היה בלי חרוזים מה שהיה לי קצת מוזר
אולי עדיף "כי אנחנו חיים בעולם מלא שנאה וכאב בעולם שבו הם לא יוכלו להיות יחד" אבל אה זה סתם הערות את לא צריכה להקששיב/להסכים איתי. והשיר ממש יפה אהבתי3> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 18:08 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל - אני חושבת שזה שהיא הפסיקה את החרוזים זה חלק מהמעבר החד מזה שהיא מספרת לנו משהו חיובי, שמח לזריקת התעוררות למציאות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 11:42 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף למה הם לא יכולים? וואו. זה עצוב ברמות והשארת הרבה מקום לתחושות של הקורא, זה ממש יפה.
קצת מפריע לי פה המקף, הוא נראה מיותר, אולי כדאי לשים במקומו פסיק או לא לשים שם בכלל סימן פיסוק. חוץ מזה אין לי הערות:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |