![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 01:31 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קטע קצר מאוד, ולא מהטובים שלי, נכתב על בסיס מקרים שקרו לי עם חברה שלי. פירסמתי רק לשם ת"בים והערות לשיפור, ממש אשמח לדעתם מה אתם חושבים.
----- עוד פעם היא רבה עם ההורים, זאת הפעם השלישית בשבוע הזה, מבאס אותה לגמור ככה שבוע ודווקא אחרי שבת כל כך מרוממת, היתה תחושה של קרבה והיא חשבה שאולי יש סיכוי לתקן את הקשר בניהם, אבל לא. במוצאי שבת, לא ברור איך, התחיל ויכוח ואז פיצוץ. מחר מתחיל שבוע חדש, בו עדיין לא הספיקה לריב והיא מקווה שיהיה טוב יותר. עכשיו היא בחוץ, הוציאה את עצמה לטיול רגיעה ארוך, ולאחריו תיכנס בשתיקה הביתה, תעשה מקלחת ממש ארוכה עם מים ממש חמים, בעיקר כי זה עושה לה טוב, אבל גם קצת בשביל לגמור את המים, זה לא שהיא רוצה שמישהו יסבול, זה פשוט תחביב שלה, וכנראה שכולם כבר יתקלחו עד שתיכנס, אז מה זה משנה? אחר כך תשים את הפיג'מה הכי נוחה שלה, למרות שהיא חמה, תדליק מזגן על 16 מעלות, לא אכפת לה שזה מבזבז חשמל ואז תתכסה בפוך ותירדם ממש מהר, או לפחות ככה זה יראה. היא הדליקה את הפלאפון בשביל לשים לעצמה שירים אבל בסוף מצאה את עצמה שקועה בתוכו, היא יודעת שזה לא טוב להיות בפלאפון כשהיא כועסת, כי זה גורם להדחקה אבל לא היו בה כוחות להילחם נגד עצמה, אבל אז קלטה, היא עצבנית, היא כועסת היא עצובה, יש מישהי שאיתה מדברים בזמנים כאלה, מישהי שתתמוך בה תמיד. היא התקשרה אליה ניתוק הודעה נכנסת חיימ עשר דקות אני חוזרת אליך לייק צלצול "הלו, מה קורה?" "סביר מינוס" "לא יום טוב? גם לי..." "אוי, למה?" כשוחחו ע הצרות שלהן גילתה שהיא מחייכת, וזה לא הפתיע אותה. וכשכבר גלשו לשיחות על הקניות והחגים והאחים והאחיינים ועל המורה שהיא שונאת ועל פדיחות ועל וואי-באיזה-שעה-הלכתי-לישון-אתמול-אני-חייבת-להשלים-שעות-שינה-דחוף-אני-עיפה-ברמות הכל כבר היה הרבה יותר טוב וכשכבר היה צורך לסיים הרגישה מעולה והנה כבר כמעט הגיעה הביתה. היא נכנסה הביתה בשתיקה וחיוך בלב, עשתה מקלחת ארוכה וחמה, למה את הפיג'מה הקייצית הכי נוחה שלה, הדליקה מזגן על 24 מעלות, התכסתה בפוך שלה ונרדמה מהר. עם חיוך על הפנים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 04:16 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
I loveee it!❤️❤️
-------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 15:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו זה ממש יפה אני אהבתי
לפי מה שהבנתי זה כאילו שהמישהי הזאת הפכה לה את היום להרבה יותר טוב וזה פשוט מקסים. זה גם כתוב ממש יפה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 18:38 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווואי זה ממש יפה ובדרכ אני לא קוראת קטעים
קצת הפריע לי שהיה די הרבה פסיקים -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 20:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לכולם!
בנוגע לפסיקים- איפה למשל זה מיותר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |