![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:40 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה פרק של התשובה לשמוע
ולא סיפור שמעתי את כולם כבר לאחרונה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:51 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו ממש ממש מפחיד לי
היה אצלנו אזעקה וזה היה אזעקה מלחיצה ממש ואז דקה אחרי שמענו אזעקה רחוקה כזה וזה לא היה אצלנו אז לא הלכנו למרחב המוגן ואז פשוט שמענו בום ממש חזק זה היה נשמע ממש ממש קרוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( נשמע ממש מלחיץ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:55 PM
|
||||
מתי יבוא הוולרמן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:58 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אין לי כוח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:59 PM
|
||||
שמעתי את זה שבוע שעבר --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:02 PM
|
||||
מה השעה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:03 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי מספר למחנך שלי שהפעילות שלו לא תעבוד אם חצי כיתה תצטרך לרוץ למקלט תוך כדי
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:05 PM
|
||||
אני מוכן אם תבואי לדיס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:08 PM
|
||||
אני שומע את זה עכשיו הלאה --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:11 PM
|
||||
השאלה שאי אפשר לכתוב אה סו אני ממש כרגע שומע התשובה (👆) אבל אה אני ממש צריך לעשות משהו תוך כדי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:13 PM
|
||
הייתי אמור לשמור על אחים שלי והם שיחקו במרפסת ויש שם גם את הדלת לחדר של ההורים שלי
וכזה אני יושב ומסתכל שהם לא מרביצים אחד לשני והכל טוב ופתאום אמא שלי באה אליי ומתעצבנת עליי שאני לא שומר עליהם והם נכנסים לה לחדר ומפריעים לה לעבוד ?????? איך הייתי אמור לדעת את זה הם משחקים שם חוץ מזה שאיפה אני אשם אולי פשוט שיתנהגו יפה ויקשיבו למה שאת מבקשת הם ילדים גדולים למה אני צריך להשגיח עליהם. והיא לקחה את זה ככ אישי עכשיו היא החליטה ללכת לישון ושאנחנו נשמור עליהם והיא אמרה שהיא לא מרשה לשבת עם אוזניות אז אני יושב פה ליד ילדה ישנה עם קקי ומסתכל על אחים שלי שהם גדולים ולא צריך להשגיח עליהם עושים מלא רעש למרות שאמרתי להם לא כי הם פשוט לא מקשיבים לי כי אני לא אמא שלהם ואיזה רעיון מטומטם זה לתת לי להשגיח עליהם ככה בזמן שאחותי בחדר משחקת בטאבלט פר --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:19 PM
|
||||
דפאק 3>: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:21 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם שיחנכו טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |