![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:35 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די איתכם למה אף אחד פה לא יודע לאכול נורמלי אל תפסיק לאכול די בסוף כולכם תהפכו לשלדים -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני לא אוהב לדבר עם סהר או ערן:
אני: אומר משהו הם: אומרים את אותו דבר בדיוק אני לא צריך שתאשרו את מה שאמרתי אני יודע שזה נכון -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ אוהב לאפות דברים עיצוביים כאלה?? עוגה מעוצבת מקרונים פחזניות וכזה :0 -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:37 PM
|
||||
עוגה מעוצבת. אני ככ צריכה לדעת לעשות את זה כאילו לזלף וזה? זה משהו שככ בא לי לדעת לעשות אבל אני נוראית בזה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:37 PM
|
||||
אני ממש רוצה לעשות כזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:38 PM
|
||||
אני אוכל כשאני רעב אז אם אני לא רעב אני לא אוכל :0 -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:39 PM
|
||||
כן אבל מתי אתה רעב? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:40 PM
|
||||
אני חושב שאני טוב בזה העלתי לפורטל כמה עיצובים של עוגות לפני כמה זמן :0 אני יכול לקשר לך אם אתה רוצה >< -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:41 PM
|
||||
הו כן אתה מעולה בזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:42 PM
|
||||
נראלי ראיתי אחד אבל בשמחה תקשר לי זה נשמע כיף שיש לך את היכולת לעצב עוגות ולא לגרום לזה להיראות כמו ילד בן 4 שפשוט לקח את השקית זילוף וקשקש על העוגה😭 -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אין לי מושג איך עונים על זה :< זה פשוט שאני רעב אני אוכל אני פשוט לא רעב ככ הרבה ולא אני לא מרעיב את עצמי אני באמת לא רעב כשאני רעב אני אוכל. -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:44 PM
|
||||
אבל אני באמת לא מבינה איך אתה שורד על עוגייה ביום😭 -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גל אנחנו מתארים כאן מצב לא נורמלי, זה לא תקין הכמות שאוכלים אבל במצב כזה באמת להרבה ממש קשה לאכול / להפסיק לאכול בבקשה תנסו לשמור על עצמכם ועל הבריאות שלכם, זה ממש קשה אני יודעת אבל תנסו לפחות לשתות מים ❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:45 PM
|
||
סופי אני אוהב אותך
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |