![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:45 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי לכן לרוב אני לא אוהבת לדבר איתם אבל אתמול היה מישהי שממש עזרה לי, סיפרתי לה שממש קשה לי להירדם מהחרדות והיא אמרה לי לבחור שיר רגוע של טיילור שנשמע ביחד וזה עזר לי ברמות לא יודעת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:46 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=170424 זה סתם מקרונים פשוט התמונה יצא יפה >< https://hportal.co.il/index.php?showtopic=170263 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=170326 זה לא יצא ככ טוב הציפוי של השוקולד :< -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אניייייי אין על הילדים שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
יעל למרות שאבא שלך זבל יש לך מזל שהגנים שלך שלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:47 PM
|
||||
די פרחחחח הכישרון וואו רוצה לראות עוגות שהכנתי היום לחיילים? הן לא מעוצבות אבל הן יצאו די טובות הכול טוב יותר מהעוגה של היומולדת לאימא שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן ראיתי את התמונה השנייה וואו זה מהמם. וזה לא נקרא אני חושב שאני טוב בזה זה נקרא אני מדהים בזה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:49 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: מדברת על זה שהמצב מלחי אותי המתנדבת: המצב באמת מאוד מךחיץ... כן אני יודע תודה עזרת לי מאוד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:50 PM
|
||||
כן לרוב זה ככה ״אני בחרדות בגלל המלחמה ומפחדת על מה יקרה״ ״אני שומעת בדברייך חרדות בגלל המלחמה ופחד על מה יקרה״ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יו כן בטח :0 תודה!! -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כןןן זה כזה מעצבן -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:52 PM
|
||||
תודה לך! -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:55 PM
|
||||
3>3> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |