![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:56 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
פרחחח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:56 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליה :0
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:58 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו זה לא מגניב לא לאכול
אתם משמידים את הגוף שלכם, זה לא ישפר את ההרגשה שלכם ולא משנה מה אתם מנסים להשיג, זו לא הדרך אם יש לכם בעיה תדברו על זה אל תנרמלו את זה סליחה על הדיליי המטורף אבא שלי דיבר איתי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:58 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה3> -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:59 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שאמרתי זה לא נורמלי המצב ששיתפתי שאני לא מסוגלת לאכול אבל זה המצב, אני פשוט לא מסוגלת לאכול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז דמייני ככה רק בשעה קבועה בשבוע בשכונה של מסוממים במרחק חצי שעה מהבית ולא מסכימים לך לעזוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:00 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:01 PM
|
||||
חוץ מזה שאת בד״כ (ככה אני מבין, תקני אותי או שלא אם לא) אוכלת בסדר --------------------
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום אמא שלי הזמינה לנו פיצה לארוחת צהריים וספגטי מאתמול (כשהיה לה כוח להכין) לערב. וארוחות בוקר אני בכלל לא אוכלת..
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אתה מוכשר:> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די למה כל פעם שאני מנסה לדבר על משהו חוץ מהמלחמה כי אני כבר ככה בחרדות ממש יוצאים עליי ואומרים לי אנשים מתים
אתם חושבים שאני לא יודעת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפט לחיים שכולם צריכים לשמוע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:02 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצחר פה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:03 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט! -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:03 PM
|
||
*ציטוט של נעמה*
אבל המצב שהוא מתאר זה לא מצב נורמלי אם הוא אוכל רק כשהוא רעב יוצא שהוא אוכל עוגייה כל היום משהו ממש ממש לא בסדר פה קוראים לזה לא לאכול עד שהקיבה שלך מתכווצת וזה מוביל לאנורקסיה ואנורקסיה זה לא מגניב אמאלה מה קרה פה --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |