![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:20 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני 14 האמת ותודה רבה זה מועיל3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הדיון הזה ממש מוריד לי את המצברוח:<
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם בנים יכולים להיות אנורקסים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בעד שיהיה לבנאדם אנוקסיה. אבל ברגע שיש לו זה מסקרן ומרתק למה אני מרגישה שאת מאשימה אותי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכלל אני גילתי שכל שגרת הטיפוח שלי מאוד הצטמצמה. זה כאילו אם אף אחד לא רואה אותי למה שיהיה לי אכפת איך אני נראת (לא כולל משפחה, הם ראו אותי במצבים הרבה יותר גרועים). חפחות אני לא נשראת כל היום עם פיג'מה, גם אם מה שאני לובשת זה טישרטים, זה שומר עם נורמליות.
והיום יצאתי מהבית! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:22 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא מה שאני אומרת בכלל ואני מצטערצ שהבנת את זה ככה פשוט היו כמה מקרים בפורטל שמלא כתבו כזה ״אוי שכחתי לאכול היום אןפס״ (לא אתה ספציפית, יותר מ4 אנשים) וזה גרם לי להרגיש באיזשהו מקום כאילו גם אני צריכה להרגיש ככה ואם לא אני איזה לוויתן או משהו אני לא באה עם אצבע מאשימה לאף אחד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אידק? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
סו אפשר קישור למשחבון של הילדים?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה דוגמאות זה גם לא רק בגד ים זה יכול להיות גם חולצות בטן וכו אני פשוט בחרתי צורה שנוח לי לכתוב בה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שמח לשמוע D: -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אוקיי זה נושא כבד וקשה ואישי לכולנו ואני מתנצל אם פגעתי המישהו, אני פשוט משתף את החוויה שלי בנושא ואני באמת עושה את זה מדאגה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:24 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל העניין הוא שזה אמןר להיות קיצור של אות ראשונה מכל מילה אז נוח יותר לכתוב אדק ולא אידק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ידק? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני ניסיתי לציר שיער כזה כמו שראיתי בפינטרסט ויצא לי ממש לא דומה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אדק. -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |